Pitanje za Dr.Obgyn

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 02, 2006 1:01 am

Pitanje za Dr.Obgyn

Post od bi »

Postovana Dr.Obgyn,
Sad sam u 10 -oj nedelji trudnoce,tacnije 9+5.Nedavno sam pocela da osecam peckanje i blagi svrab na velikim usnama.Moj Family Dr.,koji se ince bavi trudnocom i porodjajima,mi je prepisao Terazol ovules i kremu.Problem je sto sam ja , citajuci sadrzaj leka, procitala da trudnice u prvom tromesecju ne bi trebalo da ga koriste.Interesuje me sta Vi mislite o tome,da li bez rizika mogu koristiti te vaginalete ili mi preporucujete neki drugi lek.Hvala Vam!
Biljana
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Tesko da ce ti obgyn odgovoriti posto retko navraca na forum. Ali znam da je meni dr davala u prvom tromesecju samo vaginalete kantariona i povidon joda (ukoliko nisi alergicna na jod). Vidi najbolje sa jos nekim gin.
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
bi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 02, 2006 1:01 am

Post od bi »

Hvala ti puno na brzom opdgovoru..Mislim i ja da su ipak najbolji ti prirodni lekovi,ali onda se pitam oce li se to izleciti ako imam infekciju.Verovatno da cu se konsultovati sa jos nekim dr...Hvala ti
Odgovori