A znas zasto te pitam...zato sto imas da kupis milion onih krema..oil free....koje se mazu ispod pudera i koje kao sprecavaju da ti se posle par sati nosenja pudera zasija T zona:)...neko koristi garnier...neko onu eden...ili kako vec:)
E a kakva je ta kozmetika AVENE?
p.s...A sta kazete..da li kupiti puder VICHY za mesoviti tip koze ili taj REVLON Color Stay?
Samo me interesuje kako taj REVLON pokriva?
Puder je stetan?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
ma znam... jos nisam probala neku apotekarsku kremu nemasnu a hidratantnu, pa da vidim sta ce sa njom da bude... ja generalno nemam problem sa sijanjem lica ali nisam nasla onu koja ce da mi prija.
Pa ta avene diacneal bi trebalo da deluje na problamaticne zone i da otkloni bubuljice. Forumasi imaju pozitivno iskustvo s njom a i meni je preporucio dermatolog.
A color stay, kazem ti, devojke hvale i kazu da odlicno prekriva. Ali zasto bolje ne probas kameni puder mislim da ces mnogo manje da sijas
Pa ta avene diacneal bi trebalo da deluje na problamaticne zone i da otkloni bubuljice. Forumasi imaju pozitivno iskustvo s njom a i meni je preporucio dermatolog.
A color stay, kazem ti, devojke hvale i kazu da odlicno prekriva. Ali zasto bolje ne probas kameni puder mislim da ces mnogo manje da sijas
Pa ne znam...ipak ispod kamenog pudera mislim da treba prvo nanetu neku nemasnu kremu,samo ja jos nisam pronasla koju:)A i nesto imam utisak da kada se namaze kameni puder na lice,da se on brze skida,nesto sam se istripovala da nije toliko postojan a i da lice izgleda vestacki:)Uopste ne znam odakle mi taj trip:)
p.s...Cekaj...ta krema sto si mi rekla...za sta je tacno ona..jel to dnevna ili nocna?
p.s...Cekaj...ta krema sto si mi rekla...za sta je tacno ona..jel to dnevna ili nocna?
Avene? Pa koristi se ujutru i uvece ali ciljano na bubuljice. Pazi sad ovo, 2 dana na lice stavljam klindamicin tonik i taj borogal krem ( umesto kreme za lice) i ono je fantasticno! A da ti ne pricam sta sam sve probala.
A sto se tice kamenog pudera, vec sam negde napisala da koristim MF creme puff i ne skida se uopste (kako ti mislis) a izgleda mnogo prirodnije od tecnog, i naravno, nema onog nepozeljnog sjaja... i ja sam bila skeptik do skoro, probaj...
A sto se tice kamenog pudera, vec sam negde napisala da koristim MF creme puff i ne skida se uopste (kako ti mislis) a izgleda mnogo prirodnije od tecnog, i naravno, nema onog nepozeljnog sjaja... i ja sam bila skeptik do skoro, probaj...
Znaci mogla bih i ja da probam tu kremicu,mada nisam sigurna da li bih smela da je koristim dok koristim ovaj skinoren za akne...
Procitala sam ovde na forumu da je ta krema dobra i za crvenilo i flekice od starih bubuljica,tako da mi je za to super!:)
Sad sam tek skapirala da se maze samo na problematicna mesta a ne na celo lice...
:):)
i jos nesto...Jel se podrazumeva da se posle nje maze neka hidrantna krema ili ne?
Procitala sam ovde na forumu da je ta krema dobra i za crvenilo i flekice od starih bubuljica,tako da mi je za to super!:)
Sad sam tek skapirala da se maze samo na problematicna mesta a ne na celo lice...

i jos nesto...Jel se podrazumeva da se posle nje maze neka hidrantna krema ili ne?

A da nju ostavis za kasnije kad potrosis skinoren (dobra je to kremica kazu dermatolozi), ako ti on odgovara naravno?