Puder je stetan?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Puder je stetan?
Sta mislite, koliko je stetno stavljati puder gotovo svaki dan i kakve su posledice...?
Koje su, osim esteskih dobre, a koje lose strane?
Koje su, osim esteskih dobre, a koje lose strane?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ZA: Lice lepše izgleda, baršunastije je, i najvažnije - zaštićeno od svih spoljnih uticaja, tipa: sunce, vetar, hladnoća, što je jako bitno u toku zimskog perioda koji je na pragu.
PROTIV : Lice ti se više masti, koliko god puder (prvenstveno tečni, mada je slično i sa kamenim) bio namenjen masnoj koži, oil-free, i non-comedogen, pore se više zapušavaju, pa je potrebno češće čišćenje (cedjenje, u prevodu demoliranje
).
PROTIV : Lice ti se više masti, koliko god puder (prvenstveno tečni, mada je slično i sa kamenim) bio namenjen masnoj koži, oil-free, i non-comedogen, pore se više zapušavaju, pa je potrebno češće čišćenje (cedjenje, u prevodu demoliranje

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Ne moze da skodi ako se koristi puder koji odgovara tipu i stanju koze.
Mogu da skode samo profesionalne linije koje se koriste kao deo scenske sminke.
Inace,pojavio se novi Color Stay puder-Maceup with Soft Flex, u 7 nijansi,za kombinovanu i masnu kozu. Reklamiraju ga kao mekanog i laganog na licu toliko 'da zaboravis da ga imas na licu"
Primamljivo ,jel?
Mogu da skode samo profesionalne linije koje se koriste kao deo scenske sminke.
Inace,pojavio se novi Color Stay puder-Maceup with Soft Flex, u 7 nijansi,za kombinovanu i masnu kozu. Reklamiraju ga kao mekanog i laganog na licu toliko 'da zaboravis da ga imas na licu"
Primamljivo ,jel?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Mislim da ovo nije taj koji smo nenna i ja kupile. Reklamiraju ga kao NOVO I POBOLJSANO! i blablabla...Akcenat je na --> Soft Flex (mekan i lagan) ,navodno nova tehnologija patentirana u SAD. Sudeci po natpisu koji sam videla na flasici,ovaj puder je nesto novo. Dakle,nov je i navodno nudi do 16 casova besprekornog izgleda,formulisan posebno za kombinovanu/masnu kozu.
Uvoznik i distributeri je isti- ITM Group d.o.
Pogledacu sutra u Piramidi da li se pojavio.
Uvoznik i distributeri je isti- ITM Group d.o.
Pogledacu sutra u Piramidi da li se pojavio.
Andjela je l to ovaj http://www.revlon.com/product.asp?Produ ... de=catalog
ja sam sve vreme mislila na njega...
ja sam sve vreme mislila na njega...