pitanje u vezi logesta

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Ivancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2006 3:56 pm

pitanje u vezi logesta

Post od Ivancica »

Pozdrav svima,

pijem Logest, evo vec 10 dan i ovo mi je prva tabla. Pre tri dana sam primetila blago krvarenje, nisu bas nekoliko kapi ali nije ni previse, taman da napravi malu mrlju i da me zabrine. Inace Logest pijem zbog kontracepcije a ne zbog regulisanja ciklusa posto je on inace bio dosta tacan ranije (na 27-28 dana). Citala sam kako je ovo krvarenje normlno u prvo vreme ali ipak sam uznemirena. Hoce li prestati ili ce ovako trajati do sledece menstruacije?

Iako sam citala puno pozitivnih stvari o ovim pilulama ipak sam dosta nesigurna i uplasena. Da li neko moze da mi da proverene informacije o bilo kakvim negativnim pojavama pri konzumiranju ovih pilula.
Hvala unapred.
Ivana
DusaniMilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm

Post od DusaniMilica »

Ne brini se, kao sto kaze u samom uputstvu, tokom prvih nekoliko ciklusa moze doci do blagih krvarenja, a tvoja su, kako si opisala, ionako dosta slaba. Ako ukucas ,,logest'' u opciju ,,trazi'' u gornjem meniju, nacices ostale otvarane teme o tome u kojima mozes saznati vise o svemu tome.
Nema razloga za brigu, tvoje telo se samo prilagojdava. Mnoge devojke su dozivele isto. Ovo je potvrdjeno od strane mog ginekologa.
Pozdrav, Milica
Odgovori