Pozdrav svima,
pijem Logest, evo vec 10 dan i ovo mi je prva tabla. Pre tri dana sam primetila blago krvarenje, nisu bas nekoliko kapi ali nije ni previse, taman da napravi malu mrlju i da me zabrine. Inace Logest pijem zbog kontracepcije a ne zbog regulisanja ciklusa posto je on inace bio dosta tacan ranije (na 27-28 dana). Citala sam kako je ovo krvarenje normlno u prvo vreme ali ipak sam uznemirena. Hoce li prestati ili ce ovako trajati do sledece menstruacije?
Iako sam citala puno pozitivnih stvari o ovim pilulama ipak sam dosta nesigurna i uplasena. Da li neko moze da mi da proverene informacije o bilo kakvim negativnim pojavama pri konzumiranju ovih pilula.
Hvala unapred.
Ivana
pitanje u vezi logesta
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm
Ne brini se, kao sto kaze u samom uputstvu, tokom prvih nekoliko ciklusa moze doci do blagih krvarenja, a tvoja su, kako si opisala, ionako dosta slaba. Ako ukucas ,,logest'' u opciju ,,trazi'' u gornjem meniju, nacices ostale otvarane teme o tome u kojima mozes saznati vise o svemu tome.
Nema razloga za brigu, tvoje telo se samo prilagojdava. Mnoge devojke su dozivele isto. Ovo je potvrdjeno od strane mog ginekologa.
Pozdrav, Milica
Nema razloga za brigu, tvoje telo se samo prilagojdava. Mnoge devojke su dozivele isto. Ovo je potvrdjeno od strane mog ginekologa.
Pozdrav, Milica