Pozdrav svima

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
nemanjanemus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 19, 2016 2:56 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pozdrav svima

Post od nemanjanemus »

Imam 18 godina,Imam vec 6 meseci sipmtome podrigivanje i otezanog varenja ne toliko puno. Na gastroskopiji mi je utvrdjeno da mi je zeludac elongiran,i doktor mi je rekao da ne jedem tesku i da jedem 3 puta dnevno i da pijem IPP, i na poslednjoj kontroli rekao ako ne bude bolje da dodjem na kontrolu da obavimo pretrage za hirusku intervenciju .. Prosle je 6 meseci i meni nije bolje pa sam hteo da vas pitam da mi neko kaze ako ima iskustvo o toj operaciji sta i kako :) Pozdrav sima
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Pozdrav svima

Post od aaaca »

Не знам за ту операцију али би свакако морао да одеш код још неког или више независних лекара да те добро прегледају пре те операције. Волео бих да напишеш шта једеш и пијеш?
nemanjanemus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 19, 2016 2:56 am

Post od nemanjanemus »

Pa posto sam mrsav jedem sve sem luka i krastavaca pavlake, mleka i jogurta (od mleka koristim samo bez laktoze) , a od pica koristim samo vodu i caj od belog sleza
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Е па то "све" је управо проблем. Прочитај антикандида дијету коју сам навео на дну ове странице: http://*/index.html?stranica=s ... je/kandida. Верујем да ће она решити твоје проблеме са стомаком.
Odgovori