Pozdrav svima
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 19, 2016 2:56 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pozdrav svima
Imam 18 godina,Imam vec 6 meseci sipmtome podrigivanje i otezanog varenja ne toliko puno. Na gastroskopiji mi je utvrdjeno da mi je zeludac elongiran,i doktor mi je rekao da ne jedem tesku i da jedem 3 puta dnevno i da pijem IPP, i na poslednjoj kontroli rekao ako ne bude bolje da dodjem na kontrolu da obavimo pretrage za hirusku intervenciju .. Prosle je 6 meseci i meni nije bolje pa sam hteo da vas pitam da mi neko kaze ako ima iskustvo o toj operaciji sta i kako
Pozdrav sima

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Pozdrav svima
Не знам за ту операцију али би свакако морао да одеш код још неког или више независних лекара да те добро прегледају пре те операције. Волео бих да напишеш шта једеш и пијеш?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 19, 2016 2:56 am
Pa posto sam mrsav jedem sve sem luka i krastavaca pavlake, mleka i jogurta (od mleka koristim samo bez laktoze) , a od pica koristim samo vodu i caj od belog sleza
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Е па то "све" је управо проблем. Прочитај антикандида дијету коју сам навео на дну ове странице: http://*/index.html?stranica=s ... je/kandida. Верујем да ће она решити твоје проблеме са стомаком.