tahikardno bradikarni sindrom

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Tarcika,

Obzirom na to kako ide nasa komunikacija na "panicarskom forumu", ja bih Vam prijateljski savetovao da u Nisu idete ne kod kardiologa, nego na pljeskavice i u "Kalchu" u shoping! Pustite te polimorfne i parne ekstrasistole, nije to nista, uzivajte u zivotu u verujte u ono cega ste i sami svesni - niste srcani bolesnik.

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

pljeskavicEEE su obavezne na mom jelovniku kada sam u Nisu,a tu mora da "padne" i par odlazaka u MEK(znam da je nezdravo,al'sta cu kada volim)!i ja sam mislila da sve te stvari oko kontrola ostavim za sledeci put!
hvala puno,"vidimo" se na "nasoj" temi i pozdrav! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

DR.IVICE,OPET JA OVDE.SAMO NESTO DA RAZJASNIM.

videla sam na temi "jacanje srcanog misica" o EF-u.da li je to EF koji se vidi na UZ.ja nadjoh na mom nalazu od prosle godine da je neki EF Teich 71.60%,a nesto %FS 41.11%.jel ovaj EF Teich to sto pokazuje jacinu srcanog misica? :o

kada je kardiolog radio UZ rekao je da po ovom nalazu ,ne moram da radim UZ dve godine(tek tada kontrola).

mislim se ja,ako ce da pomogne i meni da uzmem da pijem taj caj sto ste rekli marselu? :o :roll: :lol:

ne moze,valjda,da odmogne! :wink:

hvala na svim pohvalama!TRUDIM SE! :oops: 8) :oops:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

sada nadjoh i jedan skoriji rezultat.UZ srca:sve ok,a EF 68%.to je bilo u aprilu ove godine,a onaj holter i UZ(gde je EF 71,6%) je od septembra prosle godine.

jel ovo ok,iako se malo smanjilo to famozno EF? :o sa 71,6% na 68%.rezultati su radjeni na razlicitim aparatima i radili su ih drugi ljudi.

ja samo tek nesto vidim na sajtu pa se zainteresujem.ne "tripujem" se iskreno,samo me zanima!evo malopre sam dosla iz setnje tj.brzog hoda od sat vremena! 8)

vidimo se na "nasoj" temi... :wink:
Odgovori