dobar ginekolog
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 20, 2009 5:19 pm
DR. AMIRA FAZLAGIC
kao prvo, dr. Mima se zove Amira i ne znam zasto krije svoje pravo ime i svuda se predstavlja kao Mima, a kao drugo svim zenama bih preporucila da je zaobilaze u sirokom luku, meni je iz jedne uredne trudnoce koju je ona privatno vodila napravila pakao od zivota a od deteta INVALIDA, i to samo zato sto nije uradila carski rez nego je dete sa obimom glave 38 cm poradjala prirodnim putem, naravno pre porodjaja joj nije palo na pamet da uradi ultra zvuk ili da me kojim slucajem pregleda. Ona je to morala da odradi kada je dezurna i boli je dupe za sve ostalo. Napravila je pocetnicku gresku koju student ne bi. Toliko o njenom profesionalizmu. A na porodjaje svojih pacijenata inace ne dolazi jer naravno nema nikada vremena, uvek ima izgovor, osim u vrlo retkim slucajevima i to forsira kada je dezurna.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 06, 2016 12:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: dobar ginekolog
ZAMOLILA BIH VAS DA MI PREPORUCITE GINEKOLOGA U DOMU ZDRAVLJA ZEMUN? NEDAVNO SAM SE DOSELILA U BG, DANAS KAD SAM HTELA DA OTVORIM KARTON REKLI SU MI DA SE PRVO RASPITAM,PA TEK ONDA DA DODJEM DA IZABEREM DR. A JA SLABO KOGA ZNAM OVDE KO MI MOZE NEKOG PREPORUCITI. HVALA UNAPRED 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 08, 2016 10:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: dobar ginekolog
MAJCE-ZMAJCE.Madic dr Ivan radi u Zemunu, porodio me je pre par godina, a i sada mi prati trudnocu.Opsiran, detaljan, pazljiv, prijatan.To je moje iskustvo