dobar ginekolog
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
dobar ginekolog
za preporuku koji zeli da razgovara,posavetuje,ima razumevanja
a sa "search" opcijom nisi eksperimentisala?! jes' malo konzervativna metoda, al' moze ponesto da se isceprka
npr: http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 6&start=15

npr: http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 6&start=15

"I do not feel obliged to believe that the same God who has endowed us with sense, reason, and intellect has intended us to forgot their use." - Galileo Galilei
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 5:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
preporuka za gogi999
poslala sam ti privatnu poruku, al evo ti i ovde, moja preporuka je dr Milana Djukanovic, dom zdravlja novi beograd. moja doktorka, jedini doktor u kojeg ja imam poverenja. javi jesi li se odlucila za nju.
Evo da ponovim,no frks
Zdravo Gogi ,
možda je moj komp,baš me muči ovih dana,ovaj sa posla,spor je i kuca kako njemu dođe...KANTASROFA!
Ovako Gogi,Dr Mima fazlagić ima u Zemunu ordinaciju MEDISON, u blizini okretnice autobusa 88,na keju.Telefon je :011/210-51-64,ima ultazvuk 4D,i pregled košta 3.000,00 dinara,bar je bio pre tri meseca i sumnjam da se promenilo.Kažu da je doktorka za 21.vek! Meni je pomogla puno a i mojim prijateljicama je rešila ono što niko nije mogao.
D.r.Perišć radi u Narodnom Frontu utorkom pre podne,mislim da je ambulanta K2,ali treba proveriti,kod njega Lepo da uradite kolposkopiju,mojoj je prijateljici stvarno pomogao,samo je on video da žena ima tumor grlića materice,kasnije je rodila ćerku i sve je ok.Eto razloga za poverenje.
Javite mi šta ste odlučili i ako nešto nije jasno.
Puno pozdrava od Maje
možda je moj komp,baš me muči ovih dana,ovaj sa posla,spor je i kuca kako njemu dođe...KANTASROFA!
Ovako Gogi,Dr Mima fazlagić ima u Zemunu ordinaciju MEDISON, u blizini okretnice autobusa 88,na keju.Telefon je :011/210-51-64,ima ultazvuk 4D,i pregled košta 3.000,00 dinara,bar je bio pre tri meseca i sumnjam da se promenilo.Kažu da je doktorka za 21.vek! Meni je pomogla puno a i mojim prijateljicama je rešila ono što niko nije mogao.
D.r.Perišć radi u Narodnom Frontu utorkom pre podne,mislim da je ambulanta K2,ali treba proveriti,kod njega Lepo da uradite kolposkopiju,mojoj je prijateljici stvarno pomogao,samo je on video da žena ima tumor grlića materice,kasnije je rodila ćerku i sve je ok.Eto razloga za poverenje.
Javite mi šta ste odlučili i ako nešto nije jasno.
Puno pozdrava od Maje
Zelim samo da kazem da sa dr Perisicem nemam pozitivno iskustvo. Bila sam tamo na klinici, a on mi je preporucio da dodjem kod njega u Eternu rekavsi da na klinici nemaju potrebnu aparaturu, a ispostavilo se da nije tako. O cenama, ponasanju i metodama rada u Eterni ne bih da komentarisem, besna sam i muka mi je kad se toga setim.
odgovaram vec peti put
Zdravo Gogi,
Poslala sam ti vec nekoliko puta odgovor i ne znam da li ih procitala ali evo jos jednom da probam.
U Narodom Frontu idi kod Doktora Perisica,on je utorkom pre podne u ambulanti
A inace sam ti preporucila Dr Mimu Fazlagic koja sada radi samo privatno u svojoj ordinaciji u Zemunu kod okretnice autobusa 88,TELEFON JE 011/2105 164,pregled kosta 3.000 dinara i to ultrazvukom 4D.
Javi mi molim te da li ti je stigao ovaj odgovor?
Pozdrav od Maje.
Poslala sam ti vec nekoliko puta odgovor i ne znam da li ih procitala ali evo jos jednom da probam.
U Narodom Frontu idi kod Doktora Perisica,on je utorkom pre podne u ambulanti
A inace sam ti preporucila Dr Mimu Fazlagic koja sada radi samo privatno u svojoj ordinaciji u Zemunu kod okretnice autobusa 88,TELEFON JE 011/2105 164,pregled kosta 3.000 dinara i to ultrazvukom 4D.
Javi mi molim te da li ti je stigao ovaj odgovor?
Pozdrav od Maje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 07, 2005 8:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako zelite da dobijete informacije , na najbolji nacin (jer smo ipak laici)
da imate pravog i briznog ginekologa , od srca preporucujem dr koji se zove
Dane Nenadic
ul 27 marta (br ne znam
) , Beograd
062-202-060
[email protected]
Ima i nekoliko postova na ovom forumu.
Ja sledece nedelje idem
i moj muz samnom . Mozete da mislite , da i njemu stvari budu jasnije kad poprica sa doktorom Nenadicem , a opste je poznato da muskarcima (osima konisu ginekolozi) nista nije jasno na ovu temu , da nekazem sve im izgleda kao spansko selo. 
da imate pravog i briznog ginekologa , od srca preporucujem dr koji se zove
Dane Nenadic
ul 27 marta (br ne znam

062-202-060
[email protected]
Ima i nekoliko postova na ovom forumu.
Ja sledece nedelje idem

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:16 pm
Izmenjala sam brojne ginekologe kako privatne tako i drzavne, i konacno posle nekoliko godina nasla FANTASTICNU DOKTORKU
u Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika ŽTP - a, Beograd, opstina savski venav, ulica: Savska 23, bivsa Slobodana Penezica Krcuna.
Doktorka se zove Milica Nikitovic.
Pregledi se od skoro zakazuju tako da cekanja nema.
Sa zdravstvenom knjizicom pregled je 20 dinara.
doktorka je mila, strpljiva, prvo porazgovara sa tobom, sve hoce da objasni
Sve najbolje mislim o celom zavodu, moja drugarica je isla kod lakara opste prakse za prehladu i takodje je odusevljena.
u Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika ŽTP - a, Beograd, opstina savski venav, ulica: Savska 23, bivsa Slobodana Penezica Krcuna.
Doktorka se zove Milica Nikitovic.
Pregledi se od skoro zakazuju tako da cekanja nema.
Sa zdravstvenom knjizicom pregled je 20 dinara.
doktorka je mila, strpljiva, prvo porazgovara sa tobom, sve hoce da objasni
Sve najbolje mislim o celom zavodu, moja drugarica je isla kod lakara opste prakse za prehladu i takodje je odusevljena.