Zasto boli?
Zasto boli?
Svako jutro imam stolicu,normalnu. Nesto vise od pola godine ,boli me ceo donji stomak,zavrsni deo debelog creva ,bol krece posle velike nuzde i traje ceo dan. Skoro sam radila analize krvi, stolice i urina...sve je ok/ UZ potpuno ok. Spoljasnih hemoroida nema . Zar bas moram na kolonoskopiju da se vidi sta je?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Zasto boli?
Нема потребе за колоноскопијом када вероватно имаш упалу завршетка дебелог црева, али не могу да верујем да толико дуго толеришеш те болове. Е сад, могуће је да имаш и унутрашње хемороиде.
Ако ти не помогне следећа терапија за месец дана, онда би већ требала да одеш на озбиљнији преглед. Треба да пијеш Мултилак и Натрол Ацидофилус, домаћи кефир и пуно чисте воде. Треба да избегаваш све оно што иритира црева: љуто и кисело.
Ако имаш унутрашње хемороиде онда ти горња терапија неће помоћи. Нажалост ту немам баш неки савет.
Ако ти не помогне следећа терапија за месец дана, онда би већ требала да одеш на озбиљнији преглед. Треба да пијеш Мултилак и Натрол Ацидофилус, домаћи кефир и пуно чисте воде. Треба да избегаваш све оно што иритира црева: љуто и кисело.
Ако имаш унутрашње хемороиде онда ти горња терапија неће помоћи. Нажалост ту немам баш неки савет.