Zasto boli?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mamasaki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 6:03 pm

Zasto boli?

Post od mamasaki »

Svako jutro imam stolicu,normalnu. Nesto vise od pola godine ,boli me ceo donji stomak,zavrsni deo debelog creva ,bol krece posle velike nuzde i traje ceo dan. Skoro sam radila analize krvi, stolice i urina...sve je ok/ UZ potpuno ok. Spoljasnih hemoroida nema . Zar bas moram na kolonoskopiju da se vidi sta je?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Zasto boli?

Post od aaaca »

Нема потребе за колоноскопијом када вероватно имаш упалу завршетка дебелог црева, али не могу да верујем да толико дуго толеришеш те болове. Е сад, могуће је да имаш и унутрашње хемороиде.

Ако ти не помогне следећа терапија за месец дана, онда би већ требала да одеш на озбиљнији преглед. Треба да пијеш Мултилак и Натрол Ацидофилус, домаћи кефир и пуно чисте воде. Треба да избегаваш све оно што иритира црева: љуто и кисело.

Ако имаш унутрашње хемороиде онда ти горња терапија неће помоћи. Нажалост ту немам баш неки савет.
Odgovori