Sinoc dobila. Hvala na odgovorima. Od sad cu vise paziti da me ne bi ovakve situacije skracivale zivot.
Pozdrav
nezeljena trudnoca
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 10:12 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: nezeljena trudnoca
Zdeavo svima! Juce sam imao odnos sa devojkom (nikako ne zalimo bebu) kod prvog odnasa smo imalo odnos bez zastite prvih. Minut ili najvise dva ( nisam bio ni blizu da svrsim ili da krene tecnos znam da teoretski moze da zatrudni i tako ali je sansa minimalna) posle sam stavio zastitu kondom i nastalovi smo... Mene vise plasi deugo, posle toga smo odmorili, malo popili, i posle isli u kadu (od prvog odnosa je proslo tacno 2 sata) i onda smo u kadi opet imali odnos i opet prvih 1-2 minuta bez zastite... Sta mene plasi to je da li je moguce da je ostalo od prvog odnosa kod mene malo sperme ili telicine koja je mogla da udje. Nju dok smo imali drugi odnos? Teoretski znam da je sve moguce ili jel realna opasnost da moze da ostane trudna ili je sansa bas minimalna? Hvala puno
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 09, 2016 12:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: nezeljena trudnoca
Da li je bezbedno po pitanju trudnoće da muškarac svrši dok je u devojci ako ima kondom? Kolika je verovatnoća da će devojka da zatrudni ako muškarac svrši dok je u njoj, ali ima kondom (koji nije pukao)?
Ako se odnos desio prvog ili drugog dana nakon mensturalnog ciklusa, a muškarac je svršio u nju, ali je imao kondom koji je ostao neoštećen, da li može da dođe do trudnoće?
Ako se odnos desio prvog ili drugog dana nakon mensturalnog ciklusa, a muškarac je svršio u nju, ali je imao kondom koji je ostao neoštećen, da li može da dođe do trudnoće?