sanja5 napisao:Ja sa dr Mitreski imam samo najlepša iskustva. Lečim sterilitet več dugo. Imala sam začepljene jajovode koje su mi u Betaniji umesto da ih operišu jednostavno odstranili uz obrazloženje : „šta hoćete, imate 40 godina“. Imala sam i jedan neuspešan pokušaj vantelesne, sada ću pokušati drugi put. Posle operacije pojavile su mi se bradavice i doktorka me je poslala u dom zdravlja, jer su se u okviru Decena programa radili besplatni brisevi na virus. Tu me je druga lekarka dočekala rečima. „Vi mora da ste bili kod nekog privatnika koji samo hoće da vas klepi za pare“. Vratila sam se nazad kod moje doktorice, prenela joj rečeno, a ona je onda uradila biopsiju i uzela bris. Naravno dijagnoza je potvrđena i imala sam neka 2 najgora tipa virusa. Odstranila sam bradavice i to je to. I meni su posle odnosi bili bolni. Ubrizgala mi je hylase injekciju koju sam kupila u Mađarskoj i posle nisam imala problema. Draga, moguće je da se tebi nešto iskomplikovalo, ali ja sam sigurna da doktorka ništa ne bi uradila da stvarno nije tako. A i ostalima na forumu preporučujem da prvo dijagnozu drugog lekara koji je rekao da nemaju bradavice provere brisom ili biopsijom jer nikad se ne zna.Vrlo često ispadne da kod državnih lekara nemate ništa a kod privatnih imate.. Drage moje verujte mi, doktorka nikad nije pogrešila... A pošto sam sada ponovo zbog drugog pokušaja vantelesne često u Betaniji čula sam da je sad jedna žena sa skroz urednim nalazom PA brisa dobila već uznapredovali karcinom.. pa vam iskreno preporučujem Anitu... Verujte mi.. Proživela sam najgore bolove, ali sada sam čista i vredelo je svake pare..
Izmedju ostalog u čekaonici kod doktorke sam od druge pacijentkinje čula da je virus dobila u trudnoći, a da su se bradavice tek kasnije pojavile i da se preneo na bebu u toku porodjaja tako da joj je sin sad vec četiri ili pet puta operisan zbog nekih promena na grlu.. jadničak..
I, da što se tiče doktorkino troje dece pričala mi je da je iz inostranstva donosila vakcine i da ih je svo troje vakcinisala za taj virus koji izaziva bradavice i maligne bolesti... To sigurno ne bi radila da virus nije toliko proširen i da ih ustvari niko nema..) Ona je jako dobar, savestan i blag čovek.. Ne verujem nikome osim nje.
MOLIM VAS RECITE MI GDE RADI DOKTORKA, I MOZETE LI MI OSTAVITI KONTAKT I ADRESU? HVALA PUNOOOO