Kondilomi, molim vas pomozite mi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Anastasija985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2009 4:17 pm

Kondilomi, molim vas pomozite mi

Post od Anastasija985 »

postovani, mucim se sa kondilomima od oktobra, doktori su odustali od mene, posle poslednjeg spaljivanja dobila sam samo savet bez zakazivanja nove kontrole... ne znam sta da radim... kazu da sad nemam vise kondilome nego neke molusce contag... molim vas pomozite mi stvarno ne znam sta da radim sama, a mislim da su mi se ponovo vratile molusce ili sta vec, pet dana posle spaljivanja... prvi put sam spaljivala laserom, a zadnjih pet puta radio talasima. Pijem ekomer vec dva meseca, c vitamin, propolis, pijem neven, rastavic, kantarion, zeleni caj, promenila sam skroz ishranu i sad vec zaista ne znam sta da radim... :(
snalica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2011 2:08 am

Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi

Post od snalica »

Ja sam ih posle 4 laserska otklanjanja skinula jednom biljnom kremom koju sam nasla na Internetu!
Anastasija985
Novi član
Novi član

Post od Anastasija985 »

Da li mi mozes reci kako se zove ta krema, jos uvek se mucim. Da nije mozda brdjanski melem, skoro sam citala o njemu u novinama. Sad mazem neku kremu koju sam dobila od privatnog lekara ali mislim da mi to i nije pametno.
snalica
Novi član
Novi član

Post od snalica »

Krema se zove Papiloma, po virusu valjda. Ja sam je kupila preko oglasa u Blic zeni, ali je sada vidim i na Internetu. Evo ti link, tamo imas sve detaljno. Inace je odlicna i stvarno skida kondilome.
http://*
srecna devojka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 9:15 am

Post od srecna devojka »

Da podelim i ja svoje iskustvo sa papiloma kremom.
Ja sam je takodje koristila i resila problem.
Pre toga sam dva puta pokusavala laserski, ali su se ponovo javljali.
Prvi put i nije bilo mnogo strasno, ali posle drugog sam bas imala rane.
Lekari su mi govorili da se to cesto desava, ali kada sam ih videla i treci put, nisam mogla da idem ponovo pa sam uzela Papilomu.
Rekoh, nije skupa, a ako uspe, uspe.
Srecom, stvarno ih je otklonila i ne vracaju se vec 8 meseci.
Pa srecno!
Anastasija985
Novi član
Novi član

Post od Anastasija985 »

Hvala vam puno! Moram jos jedno pitanjeda vam postavim, koliko je vremena trebalo da se vidi poboljsanje? Hvala
snalica
Novi član
Novi član

Post od snalica »

Kod mene se videlo da se smanjuju vec posle nekoliko dana, mozda 10tak.
tuzic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 10:11 pm

Post od tuzic »

Drage dame,
Iskreno bih Vam predlozila da sta god kazu i kako god dramatisu privatnici ne shvatate to 100% tacno....
ja upravo prolazim nocnu moru sa lekarkom Anite Mitreski iz ordinacije MINERVA iz Novog Sada, koju nikome zaista ne bi preporucila.
Citala sam da izmislja kondilome, i da uzima pare, i da odugovlaci lecenje da bi zaradila i nisam verovala dok se to meni nije desilo....
Ona je verovatno samo jedan od primera lekarske nemarnosti i kako smo mi za njih samo igracke i pare a ne ljudi.
Cast izuzecima....
Otisla sam zbog bolne menstruacije, lecila mi (nepostojece) kondilome, da bi me posle 7 meseci klasifilovala kao sterilnu!
Sad se uspostavilo biopsijom u Betaniji u Novom Sadu da ima ENDOMETRIOZU koja je toliko napredovala da se ne moze da se operise koliko je to sve u ranama sad mi sledi duga hormonska terapija, i Bog dragi i mili zna da li cu ikada moci ostati u drugom stanju prirodno.
Prepisana mi je terapija ZOLADEX ampulama 6 meseci na svakih 28 dana, pa cemo videti kako to funkconise. Inace RZZO vise ne daje to bolesnicama koje boluju od endometrioze jer je jako skup lek od 13800-15000 din po ampuli u zavisnosti od apoteke, nego daju antibebi pilule - sa kojima se to lecilo pre mnoooogo godina, i kojima je cilj da zaustave sirenje, ali koje ne pomazu kod ozbiljijih stepena endometrioze., tako da ko hoce ZOLADEX mora i da ga plati....
sto se tice3 bilo kakvih dijagnoza, ne verujte dok se ne potvrdi 100% biopsijom, budite pametne i cuvajte sebe, ako se same ne cuvate nece vas niko sacuvati!
ljubi vas puno.....jedan mali tuzic....
snalica
Novi član
Novi član

Post od snalica »

E moja tuzic, ti si na strasan nacin osetila to sto lekari rade bez stida i srama, a boga mi i bez kazne. Daleko od toga da su svi isti, ima ih divnih, posvecenih ovom humanom pozivu, ali ajde pronadji ih kada ti zatrebaju. Naravno da us vakom zitu ima kukoljam ali kukolj medju nima ima strasne posledice.
Ja sam se zbog toga i okrenula biljnoj medicini. Verujem da u prirodi ima leka za svaku boljku, samo ga treba znati.\Jeste da i na tom polju ima mnogo prevaranata, ali biljka bar ne moze da steti ili sigurno ne moze toliko koliko lekovi.
Ja sam se sa kondilomima mucila dugo, bivala sva u ranama da nisam nekoliko dana mogla da sedim, a o parama koje sam dala necu ni da pricam.
I srecom, nasla sam tu kremu Papiloma. Nisam mogla da verujem ili nisam smela, da mi se posle 10tak dana kondilomi vidljivo smanjuju, aposle mesec dana gotovo da ih nije bilo.
Posle druge kutije nije bilo ni jednosg, ali ja sam uzela jos jednu, za svaki slucaj, da budem potpuno sigurna.
I sve me to kostalo manje od 5000 dinara, a lekarima sam dala 120 000 i nista.
Sada sam od te firme koja proizvodi Papilomu uzela jos jednu kremu za neki iekscem koji imam po rukama vec godinama, narocito bukne u prolece. I za to sam od lekara dobijala razne masti, pa nista. Onda mi promene i daju drugu, trecu, petu... Ovu kremu mazem tek7 dana i vec je bolje. Nadam se da ce biti sasvim dobro i da ce biti efikasna kao Papiloma za kondilome.
A tebi zelim puno srece!
Anastasija985
Novi član
Novi član

Post od Anastasija985 »

Hvala vam svima puno, uzela sam kremu i javicu vam rezultate...
snalica
Novi član
Novi član

Post od snalica »

Anastasija985, bas bi bilo lepo da nam javis sta se desava.
srecna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 17, 2011 8:54 pm

Post od srecna »

Htela bih i ja da vam prenesem svoje iskustvo sa Papilomom koju sam takodje koristila.
Kondilome sam imala 11 meseci, a u tom periodu sam ih jednom skidala i vratili su se.
Na nekoliko foruma sam nasla da hvale Papilomu i odlucila da probam.
Vec posle 15tak dana sam primetila da se smanjuju spoljasnji, a sa unutrasnjim (imala sam i jedne i druge) nisam znala sta se desava.
Kada sam potrosila drugu kutiju, spoljasnjih uopste nije bilo pa sam otisla kod lekara. Moja lekarka nije mogla da veruje da se sve to ocistilo.
Imala sam samo jos nekoliko unutrasnjih pa sam uzela i trecu Papilomu i kada sam ponovo otisla na kontrolu nije bilo ni jednog.
Lekarka je to protumacila podizanjem imuniteta, ali ja sam joj rekla sta sam koristila. Posto je normalna zena, trazila je da joj dam telefon na koji se porucuje Papiloma i sada i ona preporucuje tu kremu.
Dakle, za oko 4000 dinara sam se resila te napasti, a da me nije ni bolelo ni peklo, ma nista.
sanja5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 19, 2011 12:35 pm

Post od sanja5 »

Ja sa dr Mitreski imam samo najlepša iskustva. Lečim sterilitet več dugo. Imala sam začepljene jajovode koje su mi u Betaniji umesto da ih operišu jednostavno odstranili uz obrazloženje : „šta hoćete, imate 40 godina“. Imala sam i jedan neuspešan pokušaj vantelesne, sada ću pokušati drugi put. Posle operacije pojavile su mi se bradavice i doktorka me je poslala u dom zdravlja, jer su se u okviru Decena programa radili besplatni brisevi na virus. Tu me je druga lekarka dočekala rečima. „Vi mora da ste bili kod nekog privatnika koji samo hoće da vas klepi za pare“. Vratila sam se nazad kod moje doktorice, prenela joj rečeno, a ona je onda uradila biopsiju i uzela bris. Naravno dijagnoza je potvrđena i imala sam neka 2 najgora tipa virusa. Odstranila sam bradavice i to je to. I meni su posle odnosi bili bolni. Ubrizgala mi je hylase injekciju koju sam kupila u Mađarskoj i posle nisam imala problema. Draga, moguće je da se tebi nešto iskomplikovalo, ali ja sam sigurna da doktorka ništa ne bi uradila da stvarno nije tako. A i ostalima na forumu preporučujem da prvo dijagnozu drugog lekara koji je rekao da nemaju bradavice provere brisom ili biopsijom jer nikad se ne zna.:) Vrlo često ispadne da kod državnih lekara nemate ništa a kod privatnih imate.. Drage moje verujte mi, doktorka nikad nije pogrešila... A pošto sam sada ponovo zbog drugog pokušaja vantelesne često u Betaniji čula sam da je sad jedna žena sa skroz urednim nalazom PA brisa dobila već uznapredovali karcinom.. pa vam iskreno preporučujem Anitu... Verujte mi.. Proživela sam najgore bolove, ali sada sam čista i vredelo je svake pare..:) Izmedju ostalog u čekaonici kod doktorke sam od druge pacijentkinje čula da je virus dobila u trudnoći, a da su se bradavice tek kasnije pojavile i da se preneo na bebu u toku porodjaja tako da joj je sin sad vec četiri ili pet puta operisan zbog nekih promena na grlu.. jadničak..:( I, da što se tiče doktorkino troje dece pričala mi je da je iz inostranstva donosila vakcine i da ih je svo troje vakcinisala za taj virus koji izaziva bradavice i maligne bolesti... To sigurno ne bi radila da virus nije toliko proširen i da ih ustvari niko nema..) Ona je jako dobar, savestan i blag čovek.. Ne verujem nikome osim nje.:)
mila78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 20, 2011 9:53 pm

Post od mila78 »

Drage moje ...
Imam 33 godine.Sa mojih 30 godina pojavili su mi se prvi ozbiljniji ginekološki problemi.Posetila sam velik broj doktora,kako u Novom Sadu,tako i u Beogradu,'bacila' sam veliku kolicinu novca,a pravu dijagozu nikako nisam mogla da dobijem.Dobila sam preporuku za izvesnu prim dr sci. ANITU MITRESKI od jedne prijateljice koja je bila njena pacijentkinja i kojoj je pomogla. Odlučila sam da je posetim i dr Mitreski mi je ustanovila kondilome.Kada mi je to ustanovila,zelela sam,kao i svaki covek,da cujem misljenje i drugih lekara.Najpre sam otisla u Betaniju ,gde su mi rekli da kondilome ipak nemam,zatim u drugu privatnu ordinaciju,gde su mi ponovili reci iz betanije.Nakon odredjenog vremena KONDILOMI SU SE POJAVILI SPOLJA.To su grozne izrasline,karfiolastog oblika.Nisam mogla da verujem,i zakazala sam ponovni pregled kod dr Mitreski. Ona mi je nakon pregleda predlozila spaljivanje kondiloma i nakon odredjenog perioda,bila sam IZLECENA.Od tada,redovno se kontrolišem kod doktorke Anite,i verujem svakoj njenoj reci jer je zaista jedan veliki profesionalac zasluzan svake pohvale.Zaboravila sam da kazem da sam se raspitala dobro o dr Mitreski,jer svoj zivot ne stavljam u ruke neprofesionalnih. Imajte u vidu da pristup forumu imaju mnogi lazni profili koji zavide tudjem uspehu i znanju..
Za ovaj put toliko,Mila..
Anastasija985
Novi član
Novi član

Post od Anastasija985 »

Imam lose iskustvo sa lekarima, a na moju zalost dosta sam ih posecivala, kada covek pomisli da je resenje u drugom, trecem, cetvrtom, petom lekaru, a da ni jedan ne pokaze interesovanje, niti ulije poverenje, (ovde ne govorim samo o lecenju kondiloma) onda pokusa sam da se bori, obisla sam najbolje klinike, za kozne bolesti i nisu mi pomogli, tako da je sve stvar odluke i slucaja... na mom slucaju se alternativna medicina pokazala kao dobro resenje i najzdraviji put do izlecenja... za sve lekove koje su mi davali sam citala kontraindikacije, i prenerazila se... a sto se tice kondiloma, spaljivanje radiotalasima ili laserom 5-6, a i azotom definitivno nije zdravo, a o kontraefektima malo vise treba da se pise....
Pozdrav
Odgovori