Zaboravljena kontraceptivna pilula
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 19, 2013 12:18 pm
Zaboravljena kontraceptivna pilula
Pijem kontraceptivne pilule Yaz već godinu dana.Jutros sam dobila menstruaciju a ostalo mi je još devet pilula sa hormonima u pakovanju i tek tada sam primetila da sam preskočila jednu pilulu.Ne znam kada sam je preskočila i ne postoji način da to utvrdim. Šta treba da uradim dalje, da li da nastavim redovno da pijem pilule iz tog pakovanja ili da uzimam novo? Šta sa menstruacijom?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 09, 2015 7:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Zaboravljena kontraceptivna pilula
Dobro vece!
Nalazim se u nezgodnoj situaciji,nadam se da mi mozete pomoci. Pijem kontraceptivne pilule Legravan od aprila ove godine, i neodgovorno sam zaboravila uzeti pilule: poslednju iz druge nedelje(nedelja dan), i prvi dan trece nedelje(ponedeljak). Moj lekar je bio nedostupan juce,utorak, te nisam popila i tu tabletu jer n8sam znala hocu li nesto poremetiti. Ovo mi se prvi put desava i ne znam kako da nastavim sa uzimanjem... od danas sam na moru,tako da ne mogu dobiti svog lekara,i plasim se da cu propustiti i cetvrtu tabletu. Nemam bojazan od trudnoce,vec se bojim da ne prokrvarim..
Hvala unapred na odgovoru!!!!!
Nalazim se u nezgodnoj situaciji,nadam se da mi mozete pomoci. Pijem kontraceptivne pilule Legravan od aprila ove godine, i neodgovorno sam zaboravila uzeti pilule: poslednju iz druge nedelje(nedelja dan), i prvi dan trece nedelje(ponedeljak). Moj lekar je bio nedostupan juce,utorak, te nisam popila i tu tabletu jer n8sam znala hocu li nesto poremetiti. Ovo mi se prvi put desava i ne znam kako da nastavim sa uzimanjem... od danas sam na moru,tako da ne mogu dobiti svog lekara,i plasim se da cu propustiti i cetvrtu tabletu. Nemam bojazan od trudnoce,vec se bojim da ne prokrvarim..
Hvala unapred na odgovoru!!!!!