Zaboravljena kontraceptivna pilula

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
banannaman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2013 12:18 pm

Zaboravljena kontraceptivna pilula

Post od banannaman »

Pijem kontraceptivne pilule Yaz već godinu dana.Jutros sam dobila menstruaciju a ostalo mi je još devet pilula sa hormonima u pakovanju i tek tada sam primetila da sam preskočila jednu pilulu.Ne znam kada sam je preskočila i ne postoji način da to utvrdim. Šta treba da uradim dalje, da li da nastavim redovno da pijem pilule iz tog pakovanja ili da uzimam novo? Šta sa menstruacijom?
Anako
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 09, 2015 7:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Zaboravljena kontraceptivna pilula

Post od Anako »

Dobro vece!
Nalazim se u nezgodnoj situaciji,nadam se da mi mozete pomoci. Pijem kontraceptivne pilule Legravan od aprila ove godine, i neodgovorno sam zaboravila uzeti pilule: poslednju iz druge nedelje(nedelja dan), i prvi dan trece nedelje(ponedeljak). Moj lekar je bio nedostupan juce,utorak, te nisam popila i tu tabletu jer n8sam znala hocu li nesto poremetiti. Ovo mi se prvi put desava i ne znam kako da nastavim sa uzimanjem... od danas sam na moru,tako da ne mogu dobiti svog lekara,i plasim se da cu propustiti i cetvrtu tabletu. Nemam bojazan od trudnoce,vec se bojim da ne prokrvarim..

Hvala unapred na odgovoru!!!!!
Odgovori