Problem sa penisom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Problem sa penisom

Post od _david_ »

aco nije neka velika stvar, batalicu sodu dok ne stignu rezultati... iovako sam svez sa sodom, pijem 3,4 dan
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Принцип је да се прво ради стандардна анализа урина. Морали би да анализирају и бактерије и протеине, крв... Ако има бактерија онда се ради уринокултура да би се видело које су бактерије у питању. Ако бактерије успеју да нарасту на њиховим подлогама онда би било добро да се уради антибиограм да би се видело на које антибиотике реагују.

Рекао сам ти како ми мокраћа реагује на термички обрађен црни лук. Ако ти је храна квалитетна у смислу да нема хемикалија, онда можда реагујеш на нешто као ја. А можда је месо које једеш пуно антибиотика, хормона, цркло прошле године...
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Принцип је да се прво ради стандардна анализа урина. Морали би да анализирају и бактерије и протеине, крв... Ако има бактерија онда се ради уринокултура да би се видело које су бактерије у питању. Ако бактерије успеју да нарасту на њиховим подлогама онда би било добро да се уради антибиограм да би се видело на које антибиотике реагују.

Рекао сам ти како ми мокраћа реагује на термички обрађен црни лук. Ако ти је храна квалитетна у смислу да нема хемикалија, онда можда реагујеш на нешто као ја. А можда је месо које једеш пуно антибиотика, хормона, цркло прошле године...
nista aco onda je najbolje ovako, odem u privatnu labaratoriju, kaze jel moze da se uradi za urin , antibiogram i urinokultura?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

posto sam inace pre 2.3 nedelje mozda i mesec ipo, radio analizu urina, bilo je sve okej...

dakle da odemu lab. privatnu i pitam antibiogram da mi urade i urinokulturu ?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

А ја мислио да сам био јасан. :roll:

Дакле однесеш им урин у две флашице. Једна мора да буде стерилна. Ако у обичној анализи мокраће нема бактерија тада нема ни потребе да се ради уринокултура. Ако има бактерија онда се ради уринокултура. Ако бактерије успеју да нарасту то значи да би требале да се лече. Ако хоћеш да их лечиш антибиотицима онда треба да се уради антибиограм.
Odgovori