sta mi moze biti?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Tami992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 03, 2015 9:02 am

sta mi moze biti?

Post od Tami992 »

Ne znam gde da ostavim poruku, pa sam se odlucila ovde.. nadam se da ce mi neko odgovoriti i pomoci..

U maju sam imala menstruaciju 9.5. I 21.5. (izazvanu escapelle pilulom). Poslednji put odnos sam imala 3.6. bez zastite, ali bez ejakulacije. Menstruacija mi je kasnila, pa sam otisla kod ginekologa, i rekla mi je da nisam trudna, da mi je desni jajnik policistican i da imam tecnosti u douglasu (?), i da se javim za 2 ned.ukoliko ne dobijem menstruaciju. Prepisala mi je polygynax vaginalete zbog nekih bakterija koje sam imala. Treceg dana koriscenja vaginaleta 10.07. sam dobila menstruaciju i trajala je kao i svaka druga, 7 dana, bol u stomaku.. tad me i pocela boleti glava, medjutim u sredu na poslu dok sam sedela me uhvatila vrtoglavica i imala sam osecaj da se oko mene okrecu stvari. To se ponovilo i popodne, kuci. To se nastavlja, samo jos gore. Konstantno osecam bol u potiljku i ponekad se javi u celu, iznad levog oka. Nekad mi se zavrti u glavi. Takodje me boli zeludac, imam osecaj sitosti (sa zeludcem imam vec vise od 2 god.problema) i neka blaga mucnina, koja nestane kad podrignem. U grlu kad gutam osecam knedlu, i nos mi je zapusen, pa ne mogu normalno da disem, nego zevam. Poslednji put mi je pritisak bio 105/76 uz 108 otkucaja. Ponekad se desi, dosad 1 ili 2 puta, da su mi ruke i noge trnule. Cesto se preznojavam. Nadam se da sam sve napisala, ne znam dal sam anksiozna pa preterujem, ili mi stvarno neki djavo fali..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: sta mi moze biti?

Post od aaaca »

Па ти имаш приличан број проблема али нису сви у глави. :wink:

Висок пулс због мањка уноса воде. Низак притисак вероватно збом мањка соли, мршавости....

Болови у глави и вртоглавица вероватно због ниског крвног притиска.

Проблеми са желуцем због мањка желудачне киселине, последица тога је пораст отпадних киселина што изазива проблеме са грлом.

Утрнутост ногу и руку може због свачега, а најчешће је кичма узрок.
Odgovori