Ne znam gde da ostavim poruku, pa sam se odlucila ovde.. nadam se da ce mi neko odgovoriti i pomoci..
U maju sam imala menstruaciju 9.5. I 21.5. (izazvanu escapelle pilulom). Poslednji put odnos sam imala 3.6. bez zastite, ali bez ejakulacije. Menstruacija mi je kasnila, pa sam otisla kod ginekologa, i rekla mi je da nisam trudna, da mi je desni jajnik policistican i da imam tecnosti u douglasu (?), i da se javim za 2 ned.ukoliko ne dobijem menstruaciju. Prepisala mi je polygynax vaginalete zbog nekih bakterija koje sam imala. Treceg dana koriscenja vaginaleta 10.07. sam dobila menstruaciju i trajala je kao i svaka druga, 7 dana, bol u stomaku.. tad me i pocela boleti glava, medjutim u sredu na poslu dok sam sedela me uhvatila vrtoglavica i imala sam osecaj da se oko mene okrecu stvari. To se ponovilo i popodne, kuci. To se nastavlja, samo jos gore. Konstantno osecam bol u potiljku i ponekad se javi u celu, iznad levog oka. Nekad mi se zavrti u glavi. Takodje me boli zeludac, imam osecaj sitosti (sa zeludcem imam vec vise od 2 god.problema) i neka blaga mucnina, koja nestane kad podrignem. U grlu kad gutam osecam knedlu, i nos mi je zapusen, pa ne mogu normalno da disem, nego zevam. Poslednji put mi je pritisak bio 105/76 uz 108 otkucaja. Ponekad se desi, dosad 1 ili 2 puta, da su mi ruke i noge trnule. Cesto se preznojavam. Nadam se da sam sve napisala, ne znam dal sam anksiozna pa preterujem, ili mi stvarno neki djavo fali..
sta mi moze biti?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: sta mi moze biti?
Па ти имаш приличан број проблема али нису сви у глави.
Висок пулс због мањка уноса воде. Низак притисак вероватно збом мањка соли, мршавости....
Болови у глави и вртоглавица вероватно због ниског крвног притиска.
Проблеми са желуцем због мањка желудачне киселине, последица тога је пораст отпадних киселина што изазива проблеме са грлом.
Утрнутост ногу и руку може због свачега, а најчешће је кичма узрок.

Висок пулс због мањка уноса воде. Низак притисак вероватно збом мањка соли, мршавости....
Болови у глави и вртоглавица вероватно због ниског крвног притиска.
Проблеми са желуцем због мањка желудачне киселине, последица тога је пораст отпадних киселина што изазива проблеме са грлом.
Утрнутост ногу и руку може због свачега, а најчешће је кичма узрок.