EHO srca-tumacenje
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: EHO srca-tumacenje
Одакле ти толики вируси?
Stvarno ne znam, to se i ja pitam. Jedno vreme sam imala samo Epstein-Barr, pa su mi se kasnije i ova dva vratila. Vremenom variraju. Sada mi je kardiolog rekao da pijem Centrum da bi se oslobodila virusa.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Неће ти ни један витамин или минерал помоћи да се ослободиш вируса. Велике количине витамина Ц могу да припомогну, али ништа више. Проверено.
Покушао сам да пронађем састав тог Центрума. Крију га као змија ноге. Мора да је неко срање. Напиши ми састав и количине, ако те не мрзи.
Једини поуздан препарат против вируса је један домаћи који се прави од белога лука и комовице. Као превентива је одличан, али не знам да ли може да елиминише већ постојеће вирусе у организму. Описао сам га на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље под Имунитет.
Осим тога, мораш сваки дан да проведеш сат времена напољу.
Покушао сам да пронађем састав тог Центрума. Крију га као змија ноге. Мора да је неко срање. Напиши ми састав и количине, ако те не мрзи.
Једини поуздан препарат против вируса је један домаћи који се прави од белога лука и комовице. Као превентива је одличан, али не знам да ли може да елиминише већ постојеће вирусе у организму. Описао сам га на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље под Имунитет.
Осим тога, мораш сваки дан да проведеш сат времена напољу.
Hvala na savetima. Evo slika sadrzaja Centruma
http://s15.postimg.org/6vaatbo3v/IMG_20 ... 115935.jpg
Zanima me da li bi trebala da budem zabrinuta za svoje srce, da li su dobro nalazi holtera i eho? Da li moze neki savet, hvala unapred
http://s15.postimg.org/6vaatbo3v/IMG_20 ... 115935.jpg
Zanima me da li bi trebala da budem zabrinuta za svoje srce, da li su dobro nalazi holtera i eho? Da li moze neki savet, hvala unapred
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Хвала за фотку. Видим да има свега али у малим количинама. Не знам колико ти је рекао да пијеш комада дневно, али ради неких састојака би требала да пијеш шест таблета дневно, а ради неких других педесетак. То је обичан препарат за здраве особе. Попиј га али нема потребе да бацаш паре на њега.
Мада, ако хоћеш озбиљно себи да помогнеш не треба да гледаш рекламе о разним препаратима. Треба темељно да проучиш чега и колико треба организму, па да пијеш независне препарате. Препоручујем ти Панспортов сајт и форум а и препарате које они продају. Због корупције на државном нивоу забрањен је увоз неких препарата јачих концентрација да би неки домаћи мафијаши продавали свој шкарт. Због тога Панспорт нема баш све варијанте потребних препарата са одговарајућим концентрацијама, па мораш да се снађеш. Осим Панспорта имаш и АМГ и Ламу као увознике спортских суплемената.
Нема потребе да будеш забринута ни за шта. Само треба правилно да живиш. Као што сам ти већ написао БАР сат времена треба да проведеш напољу на свежем ваздуху и сунцу. Ако не можеш да ходаш а ти седи. Треба да пијеш довољно воде и онај домаћи препарат од белога лука и комовице.
Мада, ако хоћеш озбиљно себи да помогнеш не треба да гледаш рекламе о разним препаратима. Треба темељно да проучиш чега и колико треба организму, па да пијеш независне препарате. Препоручујем ти Панспортов сајт и форум а и препарате које они продају. Због корупције на државном нивоу забрањен је увоз неких препарата јачих концентрација да би неки домаћи мафијаши продавали свој шкарт. Због тога Панспорт нема баш све варијанте потребних препарата са одговарајућим концентрацијама, па мораш да се снађеш. Осим Панспорта имаш и АМГ и Ламу као увознике спортских суплемената.
Нема потребе да будеш забринута ни за шта. Само треба правилно да живиш. Као што сам ти већ написао БАР сат времена треба да проведеш напољу на свежем ваздуху и сунцу. Ако не можеш да ходаш а ти седи. Треба да пијеш довољно воде и онај домаћи препарат од белога лука и комовице.
Desava mi se da imam ubrzano lupanje srca praceno sa niskim pritiskom. U takvim situacijama ne mogu sebi izmeriti pritisak, elektronski aparat jednostavno ne moze da mi izmeri. Na koji nacin mogu da povratim pritisak i zaustavim lupanje? Inace mi je prirodno nizak pritisak, 115/60. Hvala!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
jecainz, вероватно не пијеш довољно воде и не уносиш довољно соли. У каквом стању су ти леђа, кичма и рамени појас?