Pozdrav!
Slucajno sam "nabasala" na sajt, trazeci neke informacije o problemu koji me muci. Mozda bih od vas ovde mogla dobiti neki odgovor.
30 godina. Prva menstruacija u 11. godini. Neredovne menstruacije (u proseku od 31 do 38 dana), ne retko i dosta vishe (trenutno). Menstruacije pracene jakim bolovima u stomaku. Izuzetno naglasen PMS i svi simptomi koji ga prate. Seksualno aktivna. Ginekoloski nalazi u redu...radjena i hormonska dijagnoza pre par godina...sve bilo u redu.
Poslednja mens. je bila 10.07.2006. Simptomi PMS su se javili pocetkom meseca. Traju jos uvek, ali sa naglashenim osecajem nadutosti, glavobolje, konsatnog bola u donjem delu stomaka i cestim mokrenjem.
Putujem na odmor za koji dan i najmanje sto bih volela je da mi ovo traje za vreme odmora.
Mozda i nemam konkretno pitanje...sem da li je sve ovo deo PMSa i da li konsatan bol u donjem delu stomaka na nesto drugo ukazuje?
Ali u svakom slucaju bih bila zahvalna na savetima, sugestijama i slicnim iskustvima.
Hvala!
bol u donjem delu stomaka
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: bol u donjem delu stomaka
Simptomi podsecaju na urinarnu infekciju. Da li si radila pregled urina?aleksaX napisao:konsatnog bola u donjem delu stomaka i cestim mokrenjem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 9:22 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 9:22 pm