bol u donjem delu stomaka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
aleksaX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 3:44 pm

bol u donjem delu stomaka

Post od aleksaX »

Pozdrav!

Slucajno sam "nabasala" na sajt, trazeci neke informacije o problemu koji me muci. Mozda bih od vas ovde mogla dobiti neki odgovor.

30 godina. Prva menstruacija u 11. godini. Neredovne menstruacije (u proseku od 31 do 38 dana), ne retko i dosta vishe (trenutno). Menstruacije pracene jakim bolovima u stomaku. Izuzetno naglasen PMS i svi simptomi koji ga prate. Seksualno aktivna. Ginekoloski nalazi u redu...radjena i hormonska dijagnoza pre par godina...sve bilo u redu.

Poslednja mens. je bila 10.07.2006. Simptomi PMS su se javili pocetkom meseca. Traju jos uvek, ali sa naglashenim osecajem nadutosti, glavobolje, konsatnog bola u donjem delu stomaka i cestim mokrenjem.

Putujem na odmor za koji dan i najmanje sto bih volela je da mi ovo traje za vreme odmora.

Mozda i nemam konkretno pitanje...sem da li je sve ovo deo PMSa i da li konsatan bol u donjem delu stomaka na nesto drugo ukazuje?

Ali u svakom slucaju bih bila zahvalna na savetima, sugestijama i slicnim iskustvima.

Hvala!
aleksaX
Novi član
Novi član

Post od aleksaX »

mozda je tema dobro poznata
i topik je slican ranijima

ali nadam se
da nece ostati bez komenatara

.....

i zanemaren

:o
Iwa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 10:15 am

Re: bol u donjem delu stomaka

Post od Iwa »

aleksaX napisao:konsatnog bola u donjem delu stomaka i cestim mokrenjem.
Simptomi podsecaju na urinarnu infekciju. Da li si radila pregled urina?
mama i baka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 9:22 pm

Post od mama i baka »

A da nisi trudna?Meni o sve lici na trudnocu,obzirom da ti je poslednja menstruacija bila jos 10.jula.Da li si radila test?
aleksaX
Novi član
Novi član

Post od aleksaX »

radila sam test...pokazuje da nisam u drugom stanju, ali uradicu ga ponovo.

urinoloski nalaz je bio uredan.

i dalje imam iste simptome, jedino sto pijem uvin caj i bol u donjem stomaku je manjeg intenziteta.
mama i baka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 9:22 pm

Post od mama i baka »

Ako je trudnoca u pitanju,mozda jos uvek ne moze da se ocita na testu,obzirom da ti je ciklus od 31 do 38 dana.Nadam se da ces biti ok i probaj opet sa testom za koji dan.Sve najbolje!
Odgovori