Menstruacija,pomoc!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
teeeic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2014 12:47 pm

Menstruacija,pomoc!

Post od teeeic »

Imam redovne seksualne odnose,sa kondomom uvek,cak i sa kondomom i dalje 'zavrsi' van mene.Znaci pazimo.Dobila sam menstruaciju 24.12.,taj isti dan sam bila na ultrazvuku,nemam nikakvih problema sa jajnicima,sve je u najboljem redu,osim sto pise da mi je endometrijum tanak (9,8mm).Imala sam obilnu menstruaciju dva dana,znaci 24. i juce 25.,danas nista.Ni kap.Sta bi moglo biti? Najvise se bojim trudnoce iako iskreno mislim da nema sanse da je to u pitanju,ali posto posle svih ginekoloskih pregleda lekar kaze da je sa mnom sve u redu,pocinjem da sumnjam.Inace imam 18 godina i dijagnozu dismenoreje,pa sam dobila oralnu kontracepciju,koju cu poceti sledeci mesec da pijem.Hvala unapred. :-?

Slika
teeeic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2014 12:47 pm

Re: Menstruacija,pomoc!

Post od teeeic »

Imam redovne seksualne odnose,sa kondomom uvek,cak i sa kondomom i dalje 'zavrsi' van mene.Znaci pazimo.
Dobila sam menstruaciju 24.12.,taj isti dan sam bila na ultrazvuku,nemam nikakvih problema sa jajnicima,sve je u najboljem redu,osim sto pise da mi je endometrijum tanak (9,8mm).
Imala sam obilnu menstruaciju dva dana,znaci 24. i juce 25.,danas nista.Ni kap.Sta bi moglo biti?
Najvise se bojim trudnoce iako iskreno mislim da nema sanse da je to u pitanju,ali posto posle svih ginekoloskih pregleda lekar kaze da je sa mnom sve u redu,pocinjem da sumnjam.
Inace imam 18 godina i dijagnozu dismenoreje,pa sam dobila oralnu kontracepciju,koju cu poceti sledeci mesec da pijem.Hvala unapred. :-?

odseklo mi se pola teksta,a nemam pojma kako da obrisem...... :(
Odgovori