Menstruacija,pomoc!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Menstruacija,pomoc!
Imam redovne seksualne odnose,sa kondomom uvek,cak i sa kondomom i dalje 'zavrsi' van mene.Znaci pazimo.Dobila sam menstruaciju 24.12.,taj isti dan sam bila na ultrazvuku,nemam nikakvih problema sa jajnicima,sve je u najboljem redu,osim sto pise da mi je endometrijum tanak (9,8mm).Imala sam obilnu menstruaciju dva dana,znaci 24. i juce 25.,danas nista.Ni kap.Sta bi moglo biti? Najvise se bojim trudnoce iako iskreno mislim da nema sanse da je to u pitanju,ali posto posle svih ginekoloskih pregleda lekar kaze da je sa mnom sve u redu,pocinjem da sumnjam.Inace imam 18 godina i dijagnozu dismenoreje,pa sam dobila oralnu kontracepciju,koju cu poceti sledeci mesec da pijem.Hvala unapred.

Re: Menstruacija,pomoc!
Imam redovne seksualne odnose,sa kondomom uvek,cak i sa kondomom i dalje 'zavrsi' van mene.Znaci pazimo.
Dobila sam menstruaciju 24.12.,taj isti dan sam bila na ultrazvuku,nemam nikakvih problema sa jajnicima,sve je u najboljem redu,osim sto pise da mi je endometrijum tanak (9,8mm).
Imala sam obilnu menstruaciju dva dana,znaci 24. i juce 25.,danas nista.Ni kap.Sta bi moglo biti?
Najvise se bojim trudnoce iako iskreno mislim da nema sanse da je to u pitanju,ali posto posle svih ginekoloskih pregleda lekar kaze da je sa mnom sve u redu,pocinjem da sumnjam.
Inace imam 18 godina i dijagnozu dismenoreje,pa sam dobila oralnu kontracepciju,koju cu poceti sledeci mesec da pijem.Hvala unapred.
odseklo mi se pola teksta,a nemam pojma kako da obrisem......
Dobila sam menstruaciju 24.12.,taj isti dan sam bila na ultrazvuku,nemam nikakvih problema sa jajnicima,sve je u najboljem redu,osim sto pise da mi je endometrijum tanak (9,8mm).
Imala sam obilnu menstruaciju dva dana,znaci 24. i juce 25.,danas nista.Ni kap.Sta bi moglo biti?
Najvise se bojim trudnoce iako iskreno mislim da nema sanse da je to u pitanju,ali posto posle svih ginekoloskih pregleda lekar kaze da je sa mnom sve u redu,pocinjem da sumnjam.
Inace imam 18 godina i dijagnozu dismenoreje,pa sam dobila oralnu kontracepciju,koju cu poceti sledeci mesec da pijem.Hvala unapred.
odseklo mi se pola teksta,a nemam pojma kako da obrisem......