Joj Milice ala si ti sebi napravila zbrku u glavi

Nije histeroskopija nista stasno, prosla sam je kao dijagnosticku metodu u procesu vntelesne bez ikakve anestezije pa tako i znam ceo postupak, Ti ces naravno primiti anesteziju, malu kratkotrajnu jer ni u tvom slucaju to nece trajati dugo. Nemas razloga za strah ama ni malo,
Sto se tice odstranjivanja materice nemas razloga da o tome uopste razmisljas jer to je krajnja solucija u situacijama kada nema drugog resenja. Ti nisi taj slucaj.
Tvoj miom ne raste, cak se i smanjuje i to znaci da mozes hladne glave da razmotris sve opcije koje ti se nude, Jedna od njih je i alternativna medicina naravno samo u slucaju da ti je stanje kao sada tj da miom ne raste, Probaj jedno vreme, vidi kako reagujes na te alternativne metode pa ako ne operacija ti ne gine, Bitno je da ga redovno pratis.
Sto se tice lekara mislim da treba da se odlucis za jednog koji ce da te prati. Nisu oni bas tako losi kao sto nam se cini

mnogima su upravo oni spasli glavu, pomogli da dodju do potomstva. Cini ti se da ne vole bebe

Vole i te kako, vecina iz onih normalnih ljudskih pobuda a ona manjina koju svi tako znamo da popljujemo iz ljubavi prema parama ;
)Sto se Fronta tice,imam vrlo lepo iskustvo sa doktorom Maglic,nisam u toku vec odavno ali sigurno radi ambulantu pa probaj da dodjes nekako do njega, Ako on ne radi te operacije sigurno ce te uputiti na pravog doktora, saslusati i videces lepa ljudska rec uz veliku strucnost i strpljenje zna da bude blagotvorna.