Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Nista mi nije jasno na forumu,al 100 tema za jedno te isto pitanje vrlo nepregledno.Nadam se da ce neko imati bilo kakav odgovor za mene!!!
Porodila sam se pre 15 meseci,od kojih sam dojila 20 dana (ne znam da li je bitno,al da napomenem)Zadnjih 5meseci oseam bol u levoj dojci na dodir ili kad lezim na toj strani,koji je nekad intezivniji,a nekad manje intezivan,ali je stalno prisutan.Nisam se nikad povredila,pratila sam da li ima neke veze sa menstruacijom,nema.Sta moze biti uzrok mog bola?
Kakve grudnjake nosiš? Oni koji oblikuju grudi (push-up i sl.), koji su sa žicom, drže grudi u neprirodnom položaju i pritiskaju tkivo. To može biti uzrok bola.
Kada se stanje pogorša (bol poveća) treba ponovo otići na pregled. Kod kog doktora si bila? Ako si bila kod opšte prakse idi sada kod ginekologa. I obrnuto. Da li te boli cela dojka, određeno mesto? Ima li drugih promena? Bez pregleda možemo samo da nagađamo. Da li si bila bolesna pre pola godine?
Bila sam kod ginekologa,al posto me i dalje boli zakazala sam privatno uz koji je sutra.u pocetku me je boleo samo na jednom mestu,sad se taj bol prosirio na celu dojku.nisam bila bolesna.imam dosta zlezda po vratu koje mogu da opipam,ne znam da li ima neke veze sa ovim.nadam se da cu uskoro saznati.al hvala ti puno u svakom slucaju