BOL U LEVOJ DOJCI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Sanja blue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 16, 2013 1:33 am

BOL U LEVOJ DOJCI

Post od Sanja blue »

Nista mi nije jasno na forumu,al 100 tema za jedno te isto pitanje :o vrlo nepregledno.Nadam se da ce neko imati bilo kakav odgovor za mene!!!
Porodila sam se pre 15 meseci,od kojih sam dojila 20 dana (ne znam da li je bitno,al da napomenem)Zadnjih 5meseci oseam bol u levoj dojci na dodir ili kad lezim na toj strani,koji je nekad intezivniji,a nekad manje intezivan,ali je stalno prisutan.Nisam se nikad povredila,pratila sam da li ima neke veze sa menstruacijom,nema.Sta moze biti uzrok mog bola?
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: BOL U LEVOJ DOJCI

Post od Djoko »

Trebala bi da se posavetujes sa Dr, sto da se opterecujes kad moze da se otkloni bol sigurno nekom terapijom , al mislim da nije nista strasno ..
Sanja blue
Novi član
Novi član

Post od Sanja blue »

Posetila sam moju doktorku i ona mi je dala uput za UZ koji je tek za mesec dana,pa sam htela cuti necije misljenje da ne bi lupala glavu za to vreme.
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Post od Nataš@ »

Kakve grudnjake nosiš? Oni koji oblikuju grudi (push-up i sl.), koji su sa žicom, drže grudi u neprirodnom položaju i pritiskaju tkivo. To može biti uzrok bola.
Sanja blue
Novi član
Novi član

Post od Sanja blue »

Ne,nosim obicne sa zicama, push ap mi ne treba :wink: al bol mi se od juce pogorsala :-?
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Post od Nataš@ »

Kada se stanje pogorša (bol poveća) treba ponovo otići na pregled. Kod kog doktora si bila? Ako si bila kod opšte prakse idi sada kod ginekologa. I obrnuto. Da li te boli cela dojka, određeno mesto? Ima li drugih promena? Bez pregleda možemo samo da nagađamo. Da li si bila bolesna pre pola godine?
Sanja blue
Novi član
Novi član

Post od Sanja blue »

Bila sam kod ginekologa,al posto me i dalje boli zakazala sam privatno uz koji je sutra.u pocetku me je boleo samo na jednom mestu,sad se taj bol prosirio na celu dojku.nisam bila bolesna.imam dosta zlezda po vratu koje mogu da opipam,ne znam da li ima neke veze sa ovim.nadam se da cu uskoro saznati.al hvala ti puno u svakom slucaju
Odgovori