Popijene dve tablete za kontracepciju, sta sad?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Tasha89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 27, 2012 11:13 pm

Popijene dve tablete za kontracepciju, sta sad?

Post od Tasha89 »

Debilan naziv, i ja sam debil :D

Naime, sinoc sam oko 11 uvece popila redovno tabletu Mercilona (inace ih pijem u 21h). Jutros oko 10 popijem opet :o posto pijem i neke antibiotike, pomesala sam u brzini i svoj svojoj izgubljenosti. Pitala sam u 2, 3 apoteke sta da radim, u svakoj mi kazu razlicito. Jedni kazu da preskocim danas, pa da nastavim redovno sutra od 21h. Druga kaze da popijem i veceras, ali to ce mi skratiti ciklus pijenja na 20 dana. Treca mi kaze takodje da preskocim veceras, a da sutra oko 12, 1 popodne popijem sledecu tabletu, pa prekosutra da nastavim redovno od 21h. Ako je neka imala iskustva sa ovim, molim za odgovor. Nista meni tu nije jasno, sta da radim? :(
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Popijene dve tablete za kontracepciju, sta sad?

Post od Djoko »

Ja odgovaram posle 7-8 dana na ovo ali nema veze, pazi u principu bi valjalo da preskocis, ali moras da imas to u glavi da ce ti svako drugacije reci :wink:
Odgovori