Naime, sinoc sam oko 11 uvece popila redovno tabletu Mercilona (inace ih pijem u 21h). Jutros oko 10 popijem opet
Popijene dve tablete za kontracepciju, sta sad?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Popijene dve tablete za kontracepciju, sta sad?
Debilan naziv, i ja sam debil 
Naime, sinoc sam oko 11 uvece popila redovno tabletu Mercilona (inace ih pijem u 21h). Jutros oko 10 popijem opet
 posto pijem i neke antibiotike, pomesala sam u brzini i svoj svojoj izgubljenosti. Pitala sam u 2, 3 apoteke sta da radim, u svakoj mi kazu razlicito. Jedni kazu da preskocim danas, pa da nastavim redovno sutra od 21h. Druga kaze da popijem i veceras, ali to ce mi skratiti ciklus pijenja na 20 dana. Treca mi kaze takodje da preskocim veceras, a da sutra oko 12, 1 popodne popijem sledecu tabletu, pa prekosutra da nastavim redovno od 21h. Ako je neka imala iskustva sa ovim, molim za odgovor. Nista meni tu nije jasno, sta da radim? 

Re: Popijene dve tablete za kontracepciju, sta sad?
Ja odgovaram posle 7-8 dana na ovo ali nema veze, pazi u principu bi valjalo da preskocis, ali moras da imas to u glavi da ce ti svako drugacije reci