Trudna?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Re: Trudna?
Pa moze da zavisi od raznih faktora kasnjenje menst...
Jel imas neke bolove ?
Jel imas neke bolove ?
Mucnina, jako napete grudi
Hmm, mucnina , jako napete grudi.. To su neki znaci trudnoce koliko sam ja upucen, zakazi kod ginekologa preporuka..
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 11, 2013 9:45 am
Zdravo, ja sam nova na ovom sajtu. Mnogo sam uplasena , imam 19 godina i od oktobra imam nezasticene odnose sa deckom.. Nisam nikada bila kod ginekologa , niti sam pricala sa nekim o ovome. Preplasena sam ... Zadnji put smo imali odnose 7.decembra i od tada se plasim da sam mozda trudna.. Menstruaciju trebam da dobijem 18. , ali ne znam da li da cekam da dobijem, ili da uradim test za trudnocu.. Sta da radim? ? Molim vas da mi pomognete
Mnogo sam uplasena...

Nemoj biti uplasena, i nemoj da se cimas da radis test za trudnocu, vec sacekaj da dobijes menst..sandrica87 napisao:Zdravo, ja sam nova na ovom sajtu. Mnogo sam uplasena , imam 19 godina i od oktobra imam nezasticene odnose sa deckom.. Nisam nikada bila kod ginekologa , niti sam pricala sa nekim o ovome. Preplasena sam ... Zadnji put smo imali odnose 7.decembra i od tada se plasim da sam mozda trudna.. Menstruaciju trebam da dobijem 18. , ali ne znam da li da cekam da dobijem, ili da uradim test za trudnocu.. Sta da radim? ? Molim vas da mi pomognete![]()
![]()
Mnogo sam uplasena...