Trudna?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Mikicans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 10, 2013 2:45 pm

Trudna?

Post od Mikicans »

Poslednja menstruacija 31.10. dobijam na svakih 30.dana. Juce radila betu i beta je 77.2...Bojim se da je to jako niska da li mi neko moze pomoci? Kasnilo mi je juce ynaci 10 dana
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Trudna?

Post od Djoko »

Pa moze da zavisi od raznih faktora kasnjenje menst...

Jel imas neke bolove ?
Mikicans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 10, 2013 2:45 pm

Post od Mikicans »

Mucnina, jako napete grudi
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Post od Djoko »

Hmm, mucnina , jako napete grudi.. To su neki znaci trudnoce koliko sam ja upucen, zakazi kod ginekologa preporuka..
sandrica87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 11, 2013 9:45 am

Post od sandrica87 »

Zdravo, ja sam nova na ovom sajtu. Mnogo sam uplasena , imam 19 godina i od oktobra imam nezasticene odnose sa deckom.. Nisam nikada bila kod ginekologa , niti sam pricala sa nekim o ovome. Preplasena sam ... Zadnji put smo imali odnose 7.decembra i od tada se plasim da sam mozda trudna.. Menstruaciju trebam da dobijem 18. , ali ne znam da li da cekam da dobijem, ili da uradim test za trudnocu.. Sta da radim? ? Molim vas da mi pomognete :( :( :( Mnogo sam uplasena...
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Post od Djoko »

sandrica87 napisao:Zdravo, ja sam nova na ovom sajtu. Mnogo sam uplasena , imam 19 godina i od oktobra imam nezasticene odnose sa deckom.. Nisam nikada bila kod ginekologa , niti sam pricala sa nekim o ovome. Preplasena sam ... Zadnji put smo imali odnose 7.decembra i od tada se plasim da sam mozda trudna.. Menstruaciju trebam da dobijem 18. , ali ne znam da li da cekam da dobijem, ili da uradim test za trudnocu.. Sta da radim? ? Molim vas da mi pomognete :( :( :( Mnogo sam uplasena...
Nemoj biti uplasena, i nemoj da se cimas da radis test za trudnocu, vec sacekaj da dobijes menst..
Odgovori