PSIHOLOG ILI DERMATOLOG?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 06, 2006 1:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jao
pa bas vam svima hvala... Evo i ona jedna malo tezi slucaj polako nestaje... I sve sto sam radila: Abnormalno se nalivala i polivala cistom vodom (imam i neku iz banje), brisala se iskljucivo svpjim peskirom (posto moj bratic i ja imamo iste, pa on nekad pomesa), i to je sve! Cim 14. Oktobra prodje Sajam kozmetike, uclanicu se u modnu agenciju! Mnogo vam hvala!!!
Pozdrav, Dunja
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
EEeeee prijatelju kad si uspeo Draganu da naljutis!!!!!! Nesebicnu devojku ,koja pomaze svima...To cak ni ja nisam uspeo iako sam, kako ona sama kaze "kriminalac" ..... .(bar se nadam da nisam)..DRAGANA 15 napisao:PS Ovo je prvi put da me je neko sa foruma naljutio!!!!!!Ja se izvinjavam ostalim forumasima.

Re: PSIHOLOG ILI DERMATOLOG?
Hejjj jel' ima ovdje neko jos
? Ovako imam akne 2 godine i moje drage akne su nastale u toku od 1 mjeseca , prvo komedoni zatim bubuljice i sada su akne . Imam 17 godina , i nije da mi prijaju . Mada sam se psihicki dosta kontrolisala i nisam u depresiju zbog njih . Ali moje akne su cudne malo jer mi je lice kao pod upalom i zapaljenjem po odredjenim mestima jer tuda nemam akni ali ima crvenilo a koza je ravna bez uzdignuca karakteristicnog za akne , A negdje su klasicne akne ali ne one katastrofalne , rekla bix da je blazi stepen . PLaniram kod dermatologa ali gdje god odes imaju razne savjete i preparate , i svako ima svoju pricu , sto mene izludjuje .
. Dal' da pustim da se sve samo smiri kako mi savjetuju neki , ali ne zelim da dodje do oziljaka . U sustini lice prije tog avgusta kada je doslo do promjene je bilo savrseno , cak kao da mi je tip koze promijenjen iz normalne u masnu , dejstvo hormona shvatam ja ali to mi je malo cudno
...