PSIHOLOG ILI DERMATOLOG?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Sta gde gledam? Gde sam videla mere?
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

DA,da,da
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Cariceeeeee
Dunjica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 06, 2006 1:19 pm

Jao

Post od Dunjica »

pa bas vam svima hvala... Evo i ona jedna malo tezi slucaj polako nestaje... I sve sto sam radila: Abnormalno se nalivala i polivala cistom vodom (imam i neku iz banje), brisala se iskljucivo svpjim peskirom (posto moj bratic i ja imamo iste, pa on nekad pomesa), i to je sve! Cim 14. Oktobra prodje Sajam kozmetike, uclanicu se u modnu agenciju! Mnogo vam hvala!!!
Pozdrav, Dunja
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Tu smo da bi pomogli jedni drugima i drago nam je kad u tome uspemo!!!Pozdrav i srecno!
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

skvo napisao:Fight :lol: :lol: :lol:
hehehhehe...kvalitetno....heheheh
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

DRAGANA 15 napisao:PS Ovo je prvi put da me je neko sa foruma naljutio!!!!!!Ja se izvinjavam ostalim forumasima.
EEeeee prijatelju kad si uspeo Draganu da naljutis!!!!!! Nesebicnu devojku ,koja pomaze svima...To cak ni ja nisam uspeo iako sam, kako ona sama kaze "kriminalac" ..... .(bar se nadam da nisam).. :D :lol: ...Najbolje bi bilo da se odmah "iselis" sa foruma!.....Sram te bilo! :evil:
Asa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 26, 2013 10:17 pm

Re: PSIHOLOG ILI DERMATOLOG?

Post od Asa »

Hejjj jel' ima ovdje neko jos :) ? Ovako imam akne 2 godine i moje drage akne su nastale u toku od 1 mjeseca , prvo komedoni zatim bubuljice i sada su akne . Imam 17 godina , i nije da mi prijaju . Mada sam se psihicki dosta kontrolisala i nisam u depresiju zbog njih . Ali moje akne su cudne malo jer mi je lice kao pod upalom i zapaljenjem po odredjenim mestima jer tuda nemam akni ali ima crvenilo a koza je ravna bez uzdignuca karakteristicnog za akne , A negdje su klasicne akne ali ne one katastrofalne , rekla bix da je blazi stepen . PLaniram kod dermatologa ali gdje god odes imaju razne savjete i preparate , i svako ima svoju pricu , sto mene izludjuje . :roll: . Dal' da pustim da se sve samo smiri kako mi savjetuju neki , ali ne zelim da dodje do oziljaka . U sustini lice prije tog avgusta kada je doslo do promjene je bilo savrseno , cak kao da mi je tip koze promijenjen iz normalne u masnu , dejstvo hormona shvatam ja ali to mi je malo cudno :P...
Odgovori