HRONIČNI GASTRITIS

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
višnjica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 22, 2013 3:31 pm

HRONIČNI GASTRITIS

Post od višnjica »

Zanimaju me smernice u lečenju hroničnog gastritisa, pa ako bi neko od lekara mogao da odgovori... Ili da me usmerite za literaturu gde bih to mogla da nađem. Unapred zahvalna!!! :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: HRONIČNI GASTRITIS

Post od aa_aca »

Проучи и примени књигу "Алкализуј се или умри". У међувремену набави тибетанску гљиву и почни да правиш и пијеш домаћи кефир.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Заборавих да напишем да је неопходно да избациш сву храну са хемијским додацима (сокови, газирано, пецива, жваке, шумећи препарати, виршле, паштете,...) као и ону храну која ти смета - за почетак.
višnjica
Novi član
Novi član

Post od višnjica »

Hvala, ali mene zanima bas literatura i konkretno smernice jer pisem rad na tu temu, ne bolujem od hronicnog gastritisa.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Е онда ти оно моје неће помоћи. Чак не смеш ни да спомињеш тако нешто јер ће да ти одбију рад. Гастритис се "лечи" лековима цео живот, а после неког времена настају проблеми са цревима. Јавља се кандида у организму и повишен крвни притисак. Од тога страда јетра и бубрези. На крају се добија тумор на желуцу или где слично. А за лечење тога наравно користе се енормно скупи производи. Тако се понаша добар пацијент који згрће паре фармако-лобију. Треба пуно пара да потроши на хемију и тек онда сме да умре. Ни сличајно не сме да користи домаћи кефир, лимун и мед, конопљу, зеолит или петролеј. Пежељно је да користи што више кокаколе, жвака, жумећих витамина, пецива, сокова, виршли, сахарина, аспартама и тако даље. :x :x :x
višnjica
Novi član
Novi član

Post od višnjica »

Jos jednom hvala, ali neophodne su mi naucne cinjenice, nesto konkretnije za jedan rad :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

višnjica napisao:Jos jednom hvala, ali neophodne su mi naucne cinjenice, nesto konkretnije za jedan rad :)
Можда је боље да своје питање поставиш овде: http://www.doktor.rs/forum/strucne-diskusije/
višnjica
Novi član
Novi član

Post od višnjica »

Ne vidim da se ovde bave oblascu gastroenterologija tako da ne vredi da pitam ovde.
višnjica
Novi član
Novi član

Post od višnjica »

aa_aca napisao:
višnjica napisao:Jos jednom hvala, ali neophodne su mi naucne cinjenice, nesto konkretnije za jedan rad :)
Можда је боље да своје питање поставиш овде: http://www.doktor.rs/forum/strucne-diskusije/
Probacu i tu, nadam se da ce biti odgovora :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

višnjica napisao:
Ne vidim da se ovde bave oblascu gastroenterologija tako da ne vredi da pitam ovde.
Ма то лик само качи рекламу. Уопште не гледа где је ставља. Као да има жељу да нико не дође код њих па досађивањем врши антирекламу.
višnjica
Novi član
Novi član

Post od višnjica »

Sad vidim da je okaceno i u drugim temama.
Odgovori