krio terapija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
era
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 11:36 am

krio terapija

Post od era »

Molim vas da li neko ima iskustva sa krio terapijom, kada se koristi i zbog cega?
Hvala
tox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 7:27 pm

Post od tox »

Krioterapija se koristi izmedju ostalog za otklanjanje ranica na grlicu materice a mislim da se koristi i za lecenje tj.otklanjanje kondiloma.Podrazumeva tretiranje tj."zamrzavanje" ranice tecnim azotom. Pozdrav
era
Aktivan član
Aktivan član

Post od era »

Hvala. Da li je to rutinska intervencija ili postoji mesto starhu. Kod mene je upitanju otklanjanje ranice sa grlica materice.
Hvala jos jednom na odgovoru
tox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 7:27 pm

Post od tox »

To se rutinski radi,nema razloga za zabrinutost.Mislim da postoje i novije metode za otklanjenje ranica npr. laserom za koje sam cula da su mnogo konfornije i bolje ali mnogo skuplje. E sad, mozda izbor metode zavisi od izgleda,vrste, velicine ranice. To neznam....raspitaj se dobro. Pozdrav.
era
Aktivan član
Aktivan član

Post od era »

Da li ranica na grlicu materice moze da bude uzrok steriliteta?
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

Meni je lecena ranica krio terapijom, i ja sam prezadovoljna, ambulantno, gotovo za minut, kontrola nakon mesec dana
Bitno je da je papa dobar i da je sekret uredu.Meni je i papa 2.grupa i sekret 2.grupa
Ceo zahvat me je kostao 20E u din. protivvrednosti.
Ako ti treba vise informacija odgovoricu na pp
Neznam da li utice na sterilitet, ali znam da mi je savetovano da ne ostajem trudna dok to ne zalecim
Lela 3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 06, 2013 1:12 pm

Re: krio terapija

Post od Lela 3 »

Da li je neko u skorijie vreme isao na skidanje ranice na grlicu materice cryo terapijom?
Odgovori