Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Krioterapija se koristi izmedju ostalog za otklanjanje ranica na grlicu materice a mislim da se koristi i za lecenje tj.otklanjanje kondiloma.Podrazumeva tretiranje tj."zamrzavanje" ranice tecnim azotom. Pozdrav
Hvala. Da li je to rutinska intervencija ili postoji mesto starhu. Kod mene je upitanju otklanjanje ranice sa grlica materice.
Hvala jos jednom na odgovoru
To se rutinski radi,nema razloga za zabrinutost.Mislim da postoje i novije metode za otklanjenje ranica npr. laserom za koje sam cula da su mnogo konfornije i bolje ali mnogo skuplje. E sad, mozda izbor metode zavisi od izgleda,vrste, velicine ranice. To neznam....raspitaj se dobro. Pozdrav.
Meni je lecena ranica krio terapijom, i ja sam prezadovoljna, ambulantno, gotovo za minut, kontrola nakon mesec dana
Bitno je da je papa dobar i da je sekret uredu.Meni je i papa 2.grupa i sekret 2.grupa
Ceo zahvat me je kostao 20E u din. protivvrednosti.
Ako ti treba vise informacija odgovoricu na pp
Neznam da li utice na sterilitet, ali znam da mi je savetovano da ne ostajem trudna dok to ne zalecim