Neko pitanjce
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Neko pitanjce
Imam jedno pitanje odlucio da se posavetujem na ovom sajtu video sam da pise na raznim sajtovima da je moguca trudnoca preko oralnog seksa ako devojka proguta spermu pa me zanima vase misljenje da li je moguce da tako devojka zatrudni ili ne? Pomozite mi ako znate hvala unapred 

Re: Neko pitanjce
NE!!!
Mislim da bi trebalo da pročitate makar osnovne stvari o seksualnim odnosima pre nego što se upustite u iste!!!!!!!!!
Mislim da bi trebalo da pročitate makar osnovne stvari o seksualnim odnosima pre nego što se upustite u iste!!!!!!!!!
Може. Бокили лупа глупости јер није читао Библију.
Тамо лепо пише да је Девица Марија затруднела иако је невина.
Али не знају сви да читају па се праве паметни по форуму.
Ma citao sam ja sve i negde kaze ne a negde da evo i ovde i sta je konacan odgovor ? 

Да ли је могуће да је неко толико покварен и подао да направи налог сличан мом налогу да би писао којекакве глупости да би тако испало да их ја пишем?!aa-aca napisao:Може. Бокили лупа глупости јер није читао Библију.
Hahahhaha a ja jos nisam dobio odgovor na moje pitanje hahahaha 

Лако је теби да се смејеш. Не могу да верујем да је неко такав као онај лажњак горе. Мада мислим да знам о коме се ради. Један Патак је прсао јер није успевао да ме отера са форума. Стављао је разне фотографије, писао свашта и није успео. Ваљда мисли да ће ме на овај начин отерати. Само ће ме натерати да и њега пријавим полицији, као што сам пријавио оно Пенкало.
Него, Hunterr, какав одговор ниси добио?
Него, Hunterr, какав одговор ниси добио?
Ma sta te briga uvek je bilo takvih i bice ih uvek
evo prekopiracu da ne pisem opet:
Imam jedno pitanje odlucio da se posavetujem na ovom sajtu video sam da pise na raznim sajtovima da je moguca trudnoca preko oralnog seksa ako devojka proguta spermu pa me zanima vase misljenje da li je moguce da tako devojka zatrudni ili ne? Pomozite mi ako znate hvala unapred

Како да ме не буде брига када је збунио људе па се ови исчуђавају и питају ме шта се дешава. Онда морам да објашњавам, а лако се могло десити да не видим лажњака.
Него везано за твоје питање, Бокили ти је лепо рекла. Сперма мора да уђе у женски полни орган да би било шансе да се затрудни. Не може преко уста, него мора "одоздо".
Него везано за твоје питање, Бокили ти је лепо рекла. Сперма мора да уђе у женски полни орган да би било шансе да се затрудни. Не може преко уста, него мора "одоздо".
Ma i ja sam znao da ne moze, ali sam video na drugim forumima da moze bla bla pa sam poceo da mislim da je ipak moguce ali hvala vam znaci ne moze sad mi je laksee 

У животу ћеш морати мало више да се уздаш у себе и да укључујеш свој мозак. Не треба да прихваташ информације тек тако. Независно од знања, логичко расуђивање и повезивање чињеница је веома битно. На тај начин неке информације можеш да елиминишеш као лажне, а само на основу чисте логике.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.