Брате Свладо, надам се да си проанализирао зашто сам онако реаговао на дотичан веома ружан коментар.
Ја не користим оно "дабогда" јер то за мене има велику тежину и повлачи велику одговорност. Осим тога, каже се "да Бог да". И није прско него прсо - скраћено од прсао, прснуо.
Не ради се о прскању водом, него пуцању.
Професорку Душанку Мандић сам пре неку годину лако нашао. Не знам зашто си се толико мучио. А што се третмана тиче, то није третман него лечење. Ако лечиш кук добијеш материјал (не знам како да га назовем) са магнетима и то носаш годину дана. И мислим да је сада јефтиније али нисам сигуран. Дакле, нема третмана. Нема шта да се третира, јер сам пацијент носи магнете.
Баш како су некада мислили да је Земља равна, тако су мислили да су магнети обична дечија играчка. Сада се испоставља да је ситуација мало другачија. Једини проблем је што је то много јефтино и није исплативо фармакомафији. Једном купиш магнет и миран си 1.000 година.
Ваљда можеш да ми верујеш да ништа не продајем и да сам користим магнете, као и многи око мене. Пошто си поставио вероватно своју фотку, верујем да не бежиш од тога да се лично упознамо и да поразговарамо.