Pozdrav
Zanima me kolika je mogucnost trudnoce ako malo presemene tecnosti ostane spolja na kondomu? Ova stvar me dosta brine jer znam da je ta presemena tecnost kod nekih muskaraca veoma obilna i prilikom stavljanja kondoma je verovatno tesko spreciti da ona dospe na spoljnu stranu. Sve ovo mi se cini kao ruski rulet i ne znam kako cu se opustiti jer bih uskoro trebala imati 1. odnos ( pilule ne smem koristiti iz zdravstvenih razloga). Volela bih da mi neko strucan kaze vise o ovome.
Pozdrav i hvala
Presemena tecnost i kondom - molim vas za pomoc!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Presemena tecnost i kondom - molim vas za pomoc!
Jos uvek niko nema odgovor? 

Kako je moguće da presemena tečnost ostane na spoljašnjoj strani kondoma ako se kondom pravilno stavi? 

Recimo tako što bude malo presemene tečnosti na ruci prilikom stavljanja kondoma.
Pa vodi računa kako stavljaš kondom. U svakom slučaju, mala je verovatnoća da dođe do trudnoće.
Postóvanje
Zanima me ako sam 5.5 imala menstruaciju,a 18.5 spolni odnos, ciklus mi traje 25do 28 dana,plodni su mi dani,a koristili smo metodu prekinutog snosaja,koja je do sad 2god pouzdana bila,ali sad smo imali 2 odnosa zaredom,s tim da ga je izmedju odnosa samo oprao,kolika je vjerojatnost da ostanem trudna,hvala
Zanima me ako sam 5.5 imala menstruaciju,a 18.5 spolni odnos, ciklus mi traje 25do 28 dana,plodni su mi dani,a koristili smo metodu prekinutog snosaja,koja je do sad 2god pouzdana bila,ali sad smo imali 2 odnosa zaredom,s tim da ga je izmedju odnosa samo oprao,kolika je vjerojatnost da ostanem trudna,hvala