Presemena tecnost i kondom - molim vas za pomoc!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Sonja05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 14, 2010 9:27 pm

Presemena tecnost i kondom - molim vas za pomoc!

Post od Sonja05 »

Pozdrav

Zanima me kolika je mogucnost trudnoce ako malo presemene tecnosti ostane spolja na kondomu? Ova stvar me dosta brine jer znam da je ta presemena tecnost kod nekih muskaraca veoma obilna i prilikom stavljanja kondoma je verovatno tesko spreciti da ona dospe na spoljnu stranu. Sve ovo mi se cini kao ruski rulet i ne znam kako cu se opustiti jer bih uskoro trebala imati 1. odnos ( pilule ne smem koristiti iz zdravstvenih razloga). Volela bih da mi neko strucan kaze vise o ovome.

Pozdrav i hvala
sammy123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 20, 2013 7:29 pm

Re: Presemena tecnost i kondom - molim vas za pomoc!

Post od sammy123 »

Jos uvek niko nema odgovor? :)
dsavic16
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 11, 2010 5:53 pm

Post od dsavic16 »

Kako je moguće da presemena tečnost ostane na spoljašnjoj strani kondoma ako se kondom pravilno stavi? :roll:
sammy123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 20, 2013 7:29 pm

Post od sammy123 »

Recimo tako što bude malo presemene tečnosti na ruci prilikom stavljanja kondoma.
dsavic16
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 11, 2010 5:53 pm

Post od dsavic16 »

Pa vodi računa kako stavljaš kondom. U svakom slučaju, mala je verovatnoća da dođe do trudnoće.
emsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 23, 2013 1:55 pm

Post od emsi »

Postóvanje
Zanima me ako sam 5.5 imala menstruaciju,a 18.5 spolni odnos, ciklus mi traje 25do 28 dana,plodni su mi dani,a koristili smo metodu prekinutog snosaja,koja je do sad 2god pouzdana bila,ali sad smo imali 2 odnosa zaredom,s tim da ga je izmedju odnosa samo oprao,kolika je vjerojatnost da ostanem trudna,hvala
Odgovori