hm....pomoc :( ?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
hm....pomoc :( ?
Dobila sam lepo sve na vreme bash tog dana kad je i trebalo ali trajala mi je malo duze tachnije umesto uobichajnih 5-7 dana trajala je deset dana, i onda kad je proslo za par dana opet sam dobila shta se deshava moze li neka pomoc ???? jesam trudna ???? ja i dechko smo spavali ali naravno uvek je i kondom bio prisutan
???
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koliko ja znam-postoji!! Moja drugarica je tri meseca dobijala uredno, a isto toliko je bila trudna, i kada joj je izostalo narednog meseca, ona otisla kod gin i bila trudna vec oho-hoo!!ggaaggaa napisao:znachi nije moguche da sam trudna ako dobijem ne postoji ta opcija ???
Hvala Bogu ima zdravu i pravu devojcicu koja sada ima 5 godina !!
A i ove vrucincine su, mozda ti se zato malo produzio ciklus??!!
- minjab
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To što se ciklus pojavi nije dokaz da nije trudnoća u pitanju , kod moje kume je bio taj ''problem'' tri meseca je ni ne sanjajući da je trudna otišla na pregled zbog probadanja u ''donjem stomaku'' i ......zaključeno UZ- da je dva ipomeseca trudna.
Kod tebe mi baš ne liči na trudnoću ,pogotovu jer je korišćena zaštita, ali treba proveriti šta je.
Kod tebe mi baš ne liči na trudnoću ,pogotovu jer je korišćena zaštita, ali treba proveriti šta je.
- novosadjanka
- Novi član

- Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 9:08 pm