hm....pomoc :( ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ggaaggaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 2:37 pm

hm....pomoc :( ?

Post od ggaaggaa »

Dobila sam lepo sve na vreme bash tog dana kad je i trebalo ali trajala mi je malo duze tachnije umesto uobichajnih 5-7 dana trajala je deset dana, i onda kad je proslo za par dana opet sam dobila shta se deshava moze li neka pomoc ???? jesam trudna ???? ja i dechko smo spavali ali naravno uvek je i kondom bio prisutan :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: ???
natalija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 6:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od natalija »

Pa čim si dobila, znači da nisi trudna, a moguće da je neki hormonski disbalans pa je najbolje da odeš do ginekologa i sve mu isto kažeš.
zdravlje je prava sreca, cenite ga
ggaaggaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 2:37 pm

Post od ggaaggaa »

znachi nije moguche da sam trudna ako dobijem ne postoji ta opcija ???
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

ggaaggaa napisao:znachi nije moguche da sam trudna ako dobijem ne postoji ta opcija ???
Koliko ja znam-postoji!! Moja drugarica je tri meseca dobijala uredno, a isto toliko je bila trudna, i kada joj je izostalo narednog meseca, ona otisla kod gin i bila trudna vec oho-hoo!! :wink:

Hvala Bogu ima zdravu i pravu devojcicu koja sada ima 5 godina !!

A i ove vrucincine su, mozda ti se zato malo produzio ciklus??!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

To što se ciklus pojavi nije dokaz da nije trudnoća u pitanju , kod moje kume je bio taj ''problem'' tri meseca je ni ne sanjajući da je trudna otišla na pregled zbog probadanja u ''donjem stomaku'' i ......zaključeno UZ- da je dva ipomeseca trudna.
Kod tebe mi baš ne liči na trudnoću ,pogotovu jer je korišćena zaštita, ali treba proveriti šta je. :wink:
Korisnikov avatar
novosadjanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 9:08 pm

Post od novosadjanka »

Imala sam slican problem zbog ciste, koja kad je pukla tokom produzila mi je krvarenje. To je bila obicna cistica, nemam nikakvih posledica :wink:
Odgovori