Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Dobila sam lepo sve na vreme bash tog dana kad je i trebalo ali trajala mi je malo duze tachnije umesto uobichajnih 5-7 dana trajala je deset dana, i onda kad je proslo za par dana opet sam dobila shta se deshava moze li neka pomoc ???? jesam trudna ???? ja i dechko smo spavali ali naravno uvek je i kondom bio prisutan ???
ggaaggaa napisao:znachi nije moguche da sam trudna ako dobijem ne postoji ta opcija ???
Koliko ja znam-postoji!! Moja drugarica je tri meseca dobijala uredno, a isto toliko je bila trudna, i kada joj je izostalo narednog meseca, ona otisla kod gin i bila trudna vec oho-hoo!!
Hvala Bogu ima zdravu i pravu devojcicu koja sada ima 5 godina !!
A i ove vrucincine su, mozda ti se zato malo produzio ciklus??!!
To što se ciklus pojavi nije dokaz da nije trudnoća u pitanju , kod moje kume je bio taj ''problem'' tri meseca je ni ne sanjajući da je trudna otišla na pregled zbog probadanja u ''donjem stomaku'' i ......zaključeno UZ- da je dva ipomeseca trudna.
Kod tebe mi baš ne liči na trudnoću ,pogotovu jer je korišćena zaštita, ali treba proveriti šta je.