dobar nutricionista

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

NONICA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 6:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NONICA »

harry_mason napisao:to i ja isto pokusavam da kazem svima...
jao ti si jako bezobrazan znas
kile kod ljudi zbogo ovih ili onih razloga znaju izmaci kontroli

te tvoje spike su kao kad bi narkomanu rekao "e pa ti si na heroinu i sad ti samo trebas u svojoj glavi rascistiti i vise neces biti narkoman".

nije to sreco bas tako jednostavno
jer kad se covjek odlci za nutricionistu on je rascistio u svojoj glavi i sad treba da se lijeci od te ovisnosti, jer gojaznost je bolest ovisnosti, ljudi koji traze savjet nutricioniste nisu ljudi koji imaju 5-10 kila viska nego 40 i vise...
i te kile ne mozes skinuti tek tako da izbacis slatko i tjesto... to je puno komplikovanije, zato i postoji cijela grana medivine koja se tim bavi

zato prestni pricati gluposti i ako hoces vec da se pravis pametn i da ljudima solis pamet onda se edukuj makar povrsno na temu gojaznosti

jer vjerovao ili ne to je strasna bolest ovisnosti s kojim se gojazni ljudi cijeli zivot bore i koju veoma rijetki uspiju pobjediti
blahhh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 7:16 pm

Post od blahhh »

E drago mi je neko rekao da je gojaznost nista vise do bolesti zavisnosti. Jer upravo to i jeste.
tichko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 11:23 am

dobar nutricionista

Post od tichko »

Pazljivo sam procitala gotovo sve postove u rubrikama vezanim za nutricioniste ali nigde nisam nasla podatak da je neko preporucio nekog u Novom Sadu? Nije valjda da su svi nutricionisti se skoncentrisali u Beogradu :D
Elem, da li bi neko mogao da mi preporuci istog ali molim Vas samo ne one u Higijenskom zavodu (inst za javno zdravlje) jer to nisu nutricionisti nego delioci razih "letaka". Hvala!
chuda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 02, 2009 6:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od chuda »

E to bi i mene zanimalo..dakle da li neko zna nekog dobrog nutricionistu u NS??
:D Hvala unapred
..tek je pocelo
i ja smrsala :)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 10:14 am

Re: dobar nutricionista

Post od i ja smrsala :) »

uh,odakle da počnem? :) Kuburila sam sa kilogramima ceo život i mislila sam da nikad neću da smršam. stalno sam držala dijete i posle njih imala "jo-jo" efekat što kažu,bila sam posle par meseci od prestanka dijete još deblja nego što sam bila. :(

e,onda sretnem drugaricu iz srednje koja se prepolovila koliko je smrsala. pitam je za dijetu i kaze mi da je bila kod nutricioniste. Otišla sam prvo na njegov sajt kad mi je dala adresu,pozvala,zakazala pregled i držala sam dijetu što mi je uradio dva meseca i naravno smršala.jupiii!!! :D

evo i posle godinu dana mi se nije vratila stara kilaža jer mi je nutricionista ukazao gde sam grešila. Moje najiskrenije preporuke jer je stvarno stručan,a uz to i dosta jeftiniji od ostalih u Beogradu koji deru sa cenama. evo pišem vam adresu i drzim vam fige! :D Kiss

www.nutricionista-beograd.co.nr

aj,pa javite privatnom porukom sta ste uradile, ženske. :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: dobar nutricionista

Post od aa_aca »

А зашто женске?! :D

Где си грешила па ти се килажа враћала?
Odgovori