dobar nutricionista

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

Zao mi je, ali na ovim flajerima koje imam pise samo o individualnim dijetama, i onda se nabraju.... i o izvodjenju pregleda.... osnovne informacije, bez cena. Samo znam dok sam bila kod njih, kad klijenti zovu da se informisu za pregled, da im diktiraju neke krvne analize koje treba da donesu. Ali ako je tvoj tata sve to uradio skoro, mozda on nece ni morati sve ponovo da radi.

O tim detaljima se moras sa njima cuti ili im poslati e-mail. Redovno citaju postu. Poslacu ti njega u pp.
Nadam se da ce se tvoj tata oporaviti!!!
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Zao mi je, ali na ovim flajerima koje imam pise samo o individualnim dijetama, i onda se nabraju.... i o izvodjenju pregleda.... osnovne informacije, bez cena. Samo znam dok sam bila kod njih, kad klijenti zovu da se informisu za pregled, da im diktiraju neke krvne analize koje treba da donesu. Ali ako je tvoj tata sve to uradio skoro, mozda on nece ni morati sve ponovo da radi.

O tim detaljima se moras sa njima cuti ili im poslati e-mail. Redovno citaju postu. Poslacu ti njega u pp.
Nadam se da ce se tvoj tata oporaviti!!!
anculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 1:45 am

Post od anculina »

Hvala, i ja se nadam i zelim da verujem da ce mu biti bolje :cry:
Primila sam tvoju poruku, vec sam im poslala mejl, pa cekam odgovor.
vaska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 12:01 pm

Post od vaska »

Natalivud, ako u flajerima tog salona koje imas, vidis da rade i dijete za trudnice :D, posalji i meni pp
vaska
Novi član
Novi član

Post od vaska »

Jesu li oni ostali na istoj adresi, vidim da su ovde stari postovi , jos iz 2007. ???
Ja sam se sad prikljucila, pa mi treba malo vremena :wink:
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Jesu, na istoj su adresi, na Vracaru. Rade dijete i za trudnice, mislis li da ces moci da se pridrzavas propisane "dijete" :wink: u trudnoci?
anculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 1:45 am

Post od anculina »

Stigao mi je odgovor od Feniksa! Bili su ekspeditivni :)

S obzirom da moj tata i ne moze i nece iz kuce da izadje, detaljno su me uputili i predlozili meni da dodjem na konsultacije, koje se ne naplacuju, da mi daju neke savete o ishrani dok se priprema za operaciju (ako ga ubedim :( ), pa posle, kad se malo oporavi da dodjemo zajedno sa analizama (bitno je da nisu starije od mesec dana, a sad znam i sta je potrebno ) na pregled, pa cemo za dalje videti, pisacu, ali su mi dali nadu...to mi je potrebno!!!!
vaska
Novi član
Novi član

Post od vaska »

Da se pohvalim, zvala sam Feniks 07, dobila sve potrebne informacije, kad budem radila moje redovne krvne analize treba jos nesto da dodam, pa kad to sve prikupim idem na pregled.Necu ja da budem ko ladja :)
Moja mama se u trudnoci ekstremno ugojila, pa se plasim da nam je to genetski, pa ne smem da sebi to dozvolim!
Ovako cu biti pod kontrolom, i nece mi biti tesko da se pridrzavam svega, samo da bude rezultata.
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Haha, ko ladja, simpaticno!
Videces i sama, samo znam nekog njihovog klijenta, tamo sam ga i upoznala, hvalio se kako je za par meseci izgubio oko 30kg i sad je njihova hodajuca reklama.
Ogovarala sam nekom momku, u delu Kozmeticki saloni, pitao me da li u njih dolaze muskarci i na koje usluge, pa sam tad spomenula ovog stokilasa, mozda si vec procitala :wink:
Gizmo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 10:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Gizmo »

cebence napisao:Ja sam isla kod Jelene Subotic u klinici Ristic. Imala sam super rezultate, ali ona se vise ne bavi nutricionizmom. Ne znam kod koga sad da se prebacim. Ne bih da me odere niko, u institut za higijenu vise ne idem jer mi dijete sa mesom ne odgovaraju. Ako neko ima misljenje o novom nutricionisti u Risticu nek kaze.
p.s. gde radi dr Popovic?
Hvala puno

Dr Subotic Jelena je pocela da radi. Bio sam na pregledu. Mozete je naci na tel. 061 2793787
blahhh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 7:16 pm

Post od blahhh »

Interesuje me jedna stvar.

Da li ima nutricionista koji bi napravio rezim ishrane po odnosu, recimo, 50:30:20 (proteini, uh, i masti). Sa detaljnim jelovnikom. I ako se to radi, koliko okvirno kosta tako nesto. Cisto okvirno. Nisam upoznat sa radom nutricionista, pa zato pitam.

Hvala unapred.
blahhh
Novi član
Novi član

Post od blahhh »

I nije neko komplikovano pitanje... Ima li nekog ko moze da mi odgovori... ?
micka74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2007 8:11 pm

Post od micka74 »

Posto niko nije odgovorio, ja sam poslala e-mail mojoj nutricionistkinji, kod koje sam isla (dok sam imala problema sa viskom kilograma) i postavila joj to pitanje.
Citiracu njen odgovor: " Prvo je bitno koliko kcal treba da unese ta osoba- znaci, koliko ima godina, da li je sportista ili ucenik? I koji udeo u strukturi dnevnog unosa treba da bude dorucak, rucak, vecera... koji % ? Inace je to vrlo zahtevan posao, puno treba vremena da se odradi. Obicno se radi kao dijeta za jedan dan-kao primer, ali sve je stvar dogovora sa klijentom."
Eto, bar neka informacija za tebe :)
blahhh
Novi član
Novi član

Post od blahhh »

E hvala puno na ovome. :)

Bas si me pozitivno iznenadila. :D

Tako sam nekako i pretpostavio. E sad, opet pretpostavljam da je tako nesto veoma skupo, cim je zahtevan posao.

Tebi hvala puno, i samo ako mogu da te zamolim da mi posaljes na PP informacije o tvom nutricionisti. Ako si iz bg-a, tj. ako je ona iz bg-a. :)
micka74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2007 8:11 pm

Post od micka74 »

Jeste iz Beograda, sa Vracara.
Poslala sam ti pp.
Odgovori