dobar nutricionista

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

A sta se radi na lipidogramu, jel merite procenat masnoca u organizmu u odnosu na misicnu masu Tzv. Body Fat. :)

Posto onim klasicnim racunom za BF ne mozes tacno utvrditi odnos. :)
extremno debela psihopatk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 3:31 pm

Post od extremno debela psihopatk »

nisu svi lekari struchnjaci..i vecjina koji jesu struchni za neshto u stvari nisu..a kamoli za bilo shta drugo i to je stvarno stanje u srbiji..a komentari su vam smeshni..pa same doce drze magichne kupus dijete i te fazone..prosto doce imaju preveliko mishljenje o sebi i to mi se gadi...
Ako neko stvarno zna nekog dobrog nutricionistu..volela bih da se javi..Jorga mi se ne dopada jer omalovazava ljude+reklamirala je xenical+preporuchila mi je da pijem prozak da mi se smanji apetit(gde joj je mozak?)+trazila mi je milion puta da joj kazem dijagnozu od psihoterapeuta?? Pa oni ne daju dijagnoze uopshte vecj leche...jede zena shta ne treba mlogo i ja bih nekog ko je mrvicu, al makar mrvicu relativno, tj. kolko to doca uopshte moze biti, humanoidan.
Shta je aerobik?
U to veruju samo ruzne tete :P
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Ljudi su se potrudili da ti pomognu...bar cuti, ako nisi u stanju da se zahvalish na vremenu koje je neko potroshio(uzalud)na tebe...kao i ja sad, uostalom :roll:
Slika
extremno debela psihopatk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 3:31 pm

Post od extremno debela psihopatk »

Necju da cjutim i nemam na chemu da budem zahvalna. Dosta mi je cjutanja. Dosta mi je bezveze datih para. Dosta mi je kvazi struchnjaka. Dosta mi je velikih pametnjakovicja koji sve mogu i sve umeju a u stvari nishta ne umeju i kojim a se treba klanjati samo zatoi shto su doce, a ni to ne umeju da rade...grozno...
ako postoji neko ko je stvarno struchnjak htela bih da ga upoznam bash...
jbt. platish farmerke, dobijesh farmerke, platish docu, dobijesh shipak...
Shta je aerobik?
U to veruju samo ruzne tete :P
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

tacno kaki fitnes setnja vise pomogne znaci samo setaj a kad budes mogla da trcis onda i trci, i to je sva filozofija i ke sera sera i zvot ide dalje.................

a to da u fitnes veruju samo extreme debele tete je istina. :lol:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

@ extremno debela psihopatk

ni stotine razlicitih lekara ti nece pomoci ukoliko ne rascistis neke stvari u svojoj glavi i ne odlucis sta zaista zelis, nemoj samo pogresno da me razumes..
impossible is nothing
hitler
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 4:56 pm

Post od hitler »

nemoj pogreshno da ti mene razumesh al kad ti dete umre od sepse jer je operisalo slepo crevo ni tebi necje ni jedan doca pomocji...
Korisnikov avatar
LadyOfTheMountain
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 11:51 pm

Post od LadyOfTheMountain »

veki30 napisao:dr jagoda Jorga radi u Zavodu za higijenu, za tamo ti treba uput i cekas otprilike 6 meseci mozda i vise da dodjes kod nje na red, naravno tamo ima i drugih lekara do kojih se dolazi malo brze, samo im imena nisu tako poznata, a efekat dijagnostike isti
Privatno radi u BEL MEDIC klinici ul.Viktora Igoa 1
telefoni za zakazivanje su:3065888; 3066999
Inace cena jednog tretmana je oko 50evra, potrebno je pre toga odraditi kompletnu biohemiju krvi, urin, meni je trazila i hormone stitne zlezde, sve moze da se uradi u drzavnim ustanovama, na uput lekara ili u nekoj privatnoj laboratoriji, gde ce vas otprilike sve to kostati oko 3000 dinara, bez hormona stitne zlezde ne znam koliko oni kostaju. Kontrole su na svakih mesec dana i kostaju kao i prvi pregled.

Inace postoji i malo jeftinija varijanta nutricionista koji radi na sledecoj adresi:
ESTETIK STUDIO 33 ul. Bulevar Kralja Aleksandra 193 tel. 011-417-029
Ja nisam bila kod nje, ali sam videla par devojaka iz kraja kojima je ona prepisala dijete, i mogu ti reci da su rezultati podjednako dobri kao i kod Jorge. Cena prvog tretmana je oko 20-25 evra, a mislim da je posle jos manje.
Ne morate da placate nista osim participacije, a i ne ceka se 6 meseci, nego znatno krace :wink:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=15528
moonlight
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 10:44 am

Post od moonlight »

Dr. Milka Popovic je super. Ona je biohemicar kao i klinicki nutricionista, skolovana u Londonu. Ona radi po principu individualnih programa na osnovu specificnih pretraga koje obavlja pre pocetka programa.
cebence
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 3:32 pm

Post od cebence »

Ja sam isla kod Jelene Subotic u klinici Ristic. Imala sam super rezultate, ali ona se vise ne bavi nutricionizmom. Ne znam kod koga sad da se prebacim. Ne bih da me odere niko, u institut za higijenu vise ne idem jer mi dijete sa mesom ne odgovaraju. Ako neko ima misljenje o novom nutricionisti u Risticu nek kaze.
p.s. gde radi dr Popovic?
Hvala puno
TamaraV
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 24, 2008 9:17 am

Post od TamaraV »

Doktorke iz Institu za zastitu zdravlja Sebije " Dr Milan Jovanovic Batut" - Savetovaliste za ishranu su odlicne. Osim mene i nekoliko mojih koleginica su odlazile tamo i sve smo prezadovoljne sa ostvarenim rezultatima.

Pregledi se naplaćuju - cena prvog pregleda je 1180 dinara, a kontrolnog 590 dinara. Pregledi se zakazuju lično ili putem telefona. Kontakte telefon je 011 2684 566 lokal 198. Inace, Savetovalište za ishranu radi svakog dana 8.30-14.30h (pauza 10-10.30h).

Sto se tice duzine cekanja na prvi pregled, sve smo dobile termine, veoma brzo, recimo, ja sam dobila termin za 3 dana koliko mi bilo potrebno da uradim neophodne analize.
ludibrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 08, 2008 3:21 pm

Post od ludibrica »

:o stvar je ustvari jednoastavna :lol:
ja sam imao 110 kg i patio sam se po raznim lekarima dok nisam sa sobom raščistio....i rešio.Volja je sve u životu! Danas imam 92 kg i nameravam da dojdem do 85..mislim da mi je tu optimum....naravno, ako bolujete od nečega, onda vam je možda i potreban nutricionista, ali ako ste "normalno" debeli, poslušajte samo svoje telo - ono će vam reći šta je najbolje zavas! :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

to i ja isto pokusavam da kazem svima...
impossible is nothing
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Ljubomora na Feniks 07

Post od natalivud »

Ne mogu a da ne primetim da spominjani Kozmeticko -terapijski centar F..., postaje trn u oku nekim clanovima.

Ja imam dobro iskustvo sa njima po pitanju kose i problema koje sam imala, a kasnije sam pocela da radim i tretmane lica, i tu sam prezadovoljna.
Profesionalnost im je na prvom mestu, i to je ono sto se odmah primeti, a ima i onih ljubomornih, kao i svuda, pa mogu da prave i antireklamu, tako da u ove price rekla-kazala ne verujem.

Ali kad se ovde neko pohvali, neko to shvata kao samoreklamiranje, sto je meni smesnooo :)
Mada naravno da je moguce i da u svemu ima zloupotreba, i svi smo postali po malo nepoverljivi u sve sto se kaze ili napise. Nazalost!

Ne mogu da kazem nesto o njihovoj nutricionisti, jer nemam licno iskustvo, nemam ni potrebu za tim, ali srela sam tu devojku par puta i na prvi pogled deluje kao neko ko uliva poverenje, a vidjala sam i mnoge njihove klijente, i ni malo nisu delovali nezadovoljno, naprotiv!

Ja imam stav da svakom treba pruziti sansu jednom, i time necete izgubiti mnogo, a ako vidite da to nije to, okrecite novi list i idite dalje :wink:
anculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 1:45 am

Post od anculina »

Svidelo mi se kako je MARS rekao,"Pobednici traze nacine, a gubitnici razloge" , kad razmislim, u mnogim slucajevima je upravo tako.

I meni su glupe te price o reklamiranju i ja kad pomislim nikad ne bih gubila vreme na to, tako da si lepo stavila naslov poruke.

Ja sam u delu gastroenterologije pisala o strasnom problemu, cetvrtog stadijuma hemoroida, koji moj tata ima, i samo ga operacija moze spasti, ali kako su recidivi cesti, a operacija teska, i njega je tesko ubediti na taj potez.

Kad sam pogledala juce prezentaciju na netu o KTC F, videla sam da rade i medicinske dijete, ako mozes pomozi mi.
Imas li neki flajer kod sebe gde pise nesto vise o tim dijetama, kakve su im cene, nesto vise, moze i pp, :(
Odgovori