Posto onim klasicnim racunom za BF ne mozes tacno utvrditi odnos.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Ne morate da placate nista osim participacije, a i ne ceka se 6 meseci, nego znatno kraceveki30 napisao:dr jagoda Jorga radi u Zavodu za higijenu, za tamo ti treba uput i cekas otprilike 6 meseci mozda i vise da dodjes kod nje na red, naravno tamo ima i drugih lekara do kojih se dolazi malo brze, samo im imena nisu tako poznata, a efekat dijagnostike isti
Privatno radi u BEL MEDIC klinici ul.Viktora Igoa 1
telefoni za zakazivanje su:3065888; 3066999
Inace cena jednog tretmana je oko 50evra, potrebno je pre toga odraditi kompletnu biohemiju krvi, urin, meni je trazila i hormone stitne zlezde, sve moze da se uradi u drzavnim ustanovama, na uput lekara ili u nekoj privatnoj laboratoriji, gde ce vas otprilike sve to kostati oko 3000 dinara, bez hormona stitne zlezde ne znam koliko oni kostaju. Kontrole su na svakih mesec dana i kostaju kao i prvi pregled.
Inace postoji i malo jeftinija varijanta nutricionista koji radi na sledecoj adresi:
ESTETIK STUDIO 33 ul. Bulevar Kralja Aleksandra 193 tel. 011-417-029
Ja nisam bila kod nje, ali sam videla par devojaka iz kraja kojima je ona prepisala dijete, i mogu ti reci da su rezultati podjednako dobri kao i kod Jorge. Cena prvog tretmana je oko 20-25 evra, a mislim da je posle jos manje.