Зашто "наравно да не верујеш у магнете"?! Вишедеценијска истраживања и вишевековна искуства показују изузетно позитивне ефекте код примене сталног магнетног поља. Проблем је што тај магнетни накит у себи има превише мале магнете да би имали икаквог ефекта, осим ако имаш среће па га убодеш на одговарајућу акупунктурну тачку. Пре ћеш добити седмицу на лотоу него тако убости позицију.
Контра ефекти код примене магнетног поља не постоје. Ту причу шире они којима није у интересу да на пример магнетима за годину дана регенеришеш свој кук. Уместо да одеш на скупу операцију, ти си купио неколико магнета за 20 евра и решио проблем. Евентуално, ко не жели да се малтретира око намештања и фиксирања мегнета, оде код особе која то ради професионално и плати око 200 евра. То је много мање и једноставније од наведене операције. Уз то магнети остају за неку накнадну примену.
Уместо да идеш у барокомору да би тако зарасла рана која неће да зарасте месецима или годинама, купиш два магнета за 4 евра и решиш проблем за месец дана. И тако даље. Погледај на мом сајту шта сам у здравственим саветима писао о магнетном пољу.
Да ли за крвну слику треба да спомињем коприву која је сигурно много боља од ароније, а јефтинија неколико стотина пута? Аронија је извикана. Корисна јесте, али беспотребна поред толико наших трава. То ипак превише смрди на обману, да не кажем спиновање.

[/quote]
Pa znaš kako...imala je moja neka komšinica epilepsiju i njoj su kupovali te magnete i njoj se stanje pogoršalo. Ama, po 2-3 napada po danu, noći bile katastrofa i to uvek kada ga je imala kod sebe. Naravno, kada je došla kod lekara kad ih nije poubijao. Nije ga više koristila i sve je bilo okej. E, za koprivu nisam znala, toga kod babe ima koliko hoćeš. Super, nisam za nju znala, a volim sok od nje. Imam novi problem, napisaću ispod, pa vidi ako žnaš nešto o tome.