Helikobacter

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
annadjov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 27, 2013 7:56 pm

Helikobacter

Post od annadjov »

Radila sam gastroskopiju i u izvestaju pise helikobacter 3. Da li to znaci da treba da zapocnem terapiju?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Helikobacter

Post od aa_aca »

Не знам да ли треба да започнеш терапију, али знам да треба да нађеш алтернативу антибиотицима - ако будеш одлучила да се лечиш. Знам да су се неки гадно зезнули. Антибиотицима се лечили месецима без ефекта на бактерију, а упропастили организам.
Korisnikov avatar
ashley
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2012 8:57 am

Post od ashley »

Koliko ja znam lekari obavezno savetuju terapiju antibioticima jer Helikobakter je kancerogen. Istina da to nije lako, ali je naravno moguće. Vrlo verovatno da će ti posle toga i simptomi nestati, a ako ne onda ćeš ih lečiti na drugi način.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Nadam se da si procitala moje iskustvo sa helikobakterijom i antibioticima-pisao sam svuda gde se spominje ova bakterija tako da ne bih da se ponavljam-potrudi se i pronadji a nije mi niko do sad ukazao da je kancerogena, da izaziva cir u zelucu da.
Zato preporucujem --bez antibiotika, caj kantariona,ranisan i nesto za smirenje ako ne uspes bez lekova onda ne izbegavaj ni sedative.
I DOBRO SE INFORMISI PA ONDA PREDUZMI NESTO RADIKALNO
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Канцерогена је кандида.
Odgovori