Helikobacter
Helikobacter
Radila sam gastroskopiju i u izvestaju pise helikobacter 3. Da li to znaci da treba da zapocnem terapiju?
Re: Helikobacter
Не знам да ли треба да започнеш терапију, али знам да треба да нађеш алтернативу антибиотицима - ако будеш одлучила да се лечиш. Знам да су се неки гадно зезнули. Антибиотицима се лечили месецима без ефекта на бактерију, а упропастили организам.
Koliko ja znam lekari obavezno savetuju terapiju antibioticima jer Helikobakter je kancerogen. Istina da to nije lako, ali je naravno moguće. Vrlo verovatno da će ti posle toga i simptomi nestati, a ako ne onda ćeš ih lečiti na drugi način.
Nadam se da si procitala moje iskustvo sa helikobakterijom i antibioticima-pisao sam svuda gde se spominje ova bakterija tako da ne bih da se ponavljam-potrudi se i pronadji a nije mi niko do sad ukazao da je kancerogena, da izaziva cir u zelucu da.
Zato preporucujem --bez antibiotika, caj kantariona,ranisan i nesto za smirenje ako ne uspes bez lekova onda ne izbegavaj ni sedative.
I DOBRO SE INFORMISI PA ONDA PREDUZMI NESTO RADIKALNO
Zato preporucujem --bez antibiotika, caj kantariona,ranisan i nesto za smirenje ako ne uspes bez lekova onda ne izbegavaj ni sedative.
I DOBRO SE INFORMISI PA ONDA PREDUZMI NESTO RADIKALNO
Канцерогена је кандида.