pitanje? creva

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
nikola s
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 12, 2013 1:35 am

pitanje? creva

Post od nikola s »

Postovani DR..Zelim da vam se obratim posto nemam trenutno vremena da odem do lekara. Naime vec 10-ak dana mi glasno krce creva sta god da pojedem ili popijem pa cak i na gutanje sopstvene salive, nemam bolove ili jednostavno nisu toliko jaki da ih osetim, i da imam ucestale gasove tako da mi je nekad malo neprijatno. Zanima me vase misljenje i sta treba da uradim tj.da li uzimajuci flobian mogu popraviti svoje stanje.Nadam se skorom vasem odgovoru s postovanjem Nikola.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: pitanje? creva

Post od aa_aca »

Препоручујем "Флонивин". Независно од њега, препоручујем чашицу ракије пре јела.
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

^A sta si ti po struci da odredjujes terapiju, pa makar i na internetu?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

x3x napisao:^A sta si ti po struci da odredjujes terapiju, pa makar i na internetu?!
Нисам одредио никакву терапију већ сам дао предлог.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

x3x,
imas li ti ikakav savet ili samo opovrgavas druge savete?
Nikola-Moj savet je da povedes racuna o ishrani--da ti probava bude ok-jedino sam mozes ustanoviti al u vecini slucajeva pomaze --jesti musle makar 2 puta nedeljno za dorucak-kao i htranu koja se lako vari a gasovi ako idu napolje samo pustaj --nikako ne zadrzavaj--to tek zna da stvara probleme-vise se kreci i provodi vremena napolju, i tesko da ces ovde dobiti savet od doktora.
Srecno
Odgovori